Competitie klimmen - In Alle St(r)aten

Competitie klimmen

Competitie klimmmen

Ga samen de competitie aan!

Welkom bij het Competitie Klimmen, waar de adrenaline hoog oploopt en de strijd om de top begint! In het klimpark vind je vier identieke routes op zowel 3 als 6 meter hoogte. Het is jouw kans om te laten zien wie de beste klimmer is terwijl je de uitdagende parcoursen trotseert.

Maar we zouden In alle Straten niet zijn als we het niet ietsje leuker zouden maken. Daarom hebben we verschillende rondes toegevoegd met extra elementen om het competitieve klimmen nog spannender te maken. Durf jij de uitdaging aan te gaan en je vrienden, familie of collega’s uit te dagen voor een epische strijd in de hoogte? Reserveer nu en bereid je voor op een onvergetelijke klimervaring bij ons!

Klimpark
Klimpark
Klimpark

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Klimpark

Genieten van het betere buitenleven

Battle parcours

Omdat de routes in het park identiek zijn kun je precies meten wie de beste  competitie klimmer is. Dat is overigens zeker niet altijd degene die het snelst is. Het draait nooit alleen om snelheid. Dat zou te gevaarlijk zijn. In verschillende rondes heb je extra opdrachten zoals:

  • Een teamgenoot is geblinddoekt. Aan de rest van het team deze te begeleiden
  • Vervoer een emmertje water mee. Hoe sneller je gaat, hoe minder water hoe minder punten
  • Op grote schuimblokken staan letters die je in de juiste volgorde moet opstapelen. Wat is de volgorde? Daar kom je onderweg wel achter.

Combineer met een activiteit  

Een compleet uitje, daar hoor lekker eten & drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daar bij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”. Zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffetWe hebben namelijk verschillende, je kunt wel zeggen zeer bijzondere ruimtes waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. 

Creëer jouw perfecte dag: Maatwerk Activiteitenprogramma’s

Bij In Alle St(r)aten geloven we dat elk moment uniek is. Daarom bieden we maatwerk programma’s aan, speciaal ontworpen om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag of een speciale viering, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft die perfect past bij jouw gezelschap. Laat ons jouw dromen waarmaken en samen iets buitengewoons creëren.

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!