FAQ items aan het laden...

E-chopper verhuur, ontdek de mooiste plekjes op een milieuvriendelijke manier.

E-chopper huren! Leuk, veilig en fluisterstil toeren op een stoere Elektrische scooter door de prachtige omgeving van Ravenstein. Waarschuwing vooraf: je trekt waarschijnlijk de aandacht van andere weggebruikers.

E-chopper rijden is een belevenis op zich. De elektrisch aangedreven scooter is niet alleen super stoer met zijn brede banden maar ook geruisloos. Zo geniet je extra van de omgeving, kun je onderweg nog eens met elkaar kletsen, en het is ook nog eens goed voor het milieu. Met het hoge stuur zie je eruit als een echter biker. De E-chopper heeft wel wat weg van een echte Harley Davidson. Op sommige van onze elektrische scooters kunnen kinderen achterop. Leuk familieuitje

  • Te huur vanaf € 29,50 pp

  • Vanaf 2 personen te reserveren

  • WA verzekering inbegrepen

  • Inclusief duidelijke instructie vooraf

  • Iedere bestuurder dient in bezit van (brommer)rijbewijs te zijn.

  • Kinderen kunnen achterop het zitje

E-chopper tour
Impressie E-chopper
Meest gestelde vragen E-chopper
Prijzen E-chopper huren
Reserveren E-chopper
E-chopper

E-chopper
Early Bird

€ 29,50 p.p.
Vanaf 2 personen
2 uur

RESERVEREN
E-chopper tour

E-chopper
3 uur

€ 35,00 p.p.
Vanaf 2 personen
3 uur

Reserveren
e-chopper-duozit-kind

E-chopper
Hele dag

€ 59,00 p.p.
Vanaf 2 personen
5 uur

Reserveren
MEER INFO E-STEP

E-STEP

Naast de robuuste E-Chopper verhuren we ook de sportieve E-step Kickbike. Dit is een stoere elektrische step waarop je heerlijk relax kunt toeren.

MEER INFO E-STEP

Prachtigste routes van Brabant

In alle st(r)aten is gevestigd langs de dijk waarlangs kilometers fietspaden zijn aangelegd waarop u ook met deze E-chopper mag rijden.  Wij hebben een aantal routes voor je uitgezet die afgestemd zijn op de verhuurtijden en E-chopper arrangementen. Op alle route’s kom je de nodige terrasjes of to-go locaties tegen. Natuurlijk ben je vrij om je eigen plan te trekken en zelf een route uit te stippelen. 

We rijden o.a met E-Chopper van het merk Spyderwheelz met allerlei luxe specs zoals een universele telefoonhouder met oplader. Zo kun je gemakkelijk de route die we in een app hebben gezet aflezen van je telefoon. Wil je zelf een route samenstellen en zo op zoek gaan naar de mooiste plekjes van Brabant? Geen probleem, gebruik de app die jij wil.  En wil je na het lekker ronddwalen weer terug naar In alle Straten? Geef deze dan in op je telefoon en je rijdt gemakkelijk terug.

  • Telefoonhouder met oplader op iedere E-chopper

  • Inclusief  diverse routes

  • Of ga zelf op ontdekking in de omgeving

e-chopper-met-kind

E-Chopper met kind

Wil je met de kleinere kinderen E-Chopper rijden? Gezellig! Sommige van onze elektrische scooters hebben een duozit. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen achterop het zitje. 

e-chopper-met-kind

De regen regeling

Vaak plan je je uitje al lange tijd van te voren. Slim want zo kun je er lekker lang naar uitkijken. Er zit natuurlijk altijd een kans in dat het in ons regenachtige Nederland uitgerekend op de dag dat je wil gaan rijden slecht weer is. Wij willen je graag een leuk uitje bezorgen en denken dat dat bij slecht weer een stuk lastiger is. Bovendien is het bij sommige weersomstandigheden niet verantwoord te rijden op de elektrische scooter. Je kunt in dat geval gebruik maken van onze Regen Regeling. Dat wil zeggen dat je je reservering kosteloos kunt verplaatsen of kunt omboeken naar een andere activiteit. In alle St(r)aten bepaalt de ochtend van de rit of wel of niet gereden kan worden en bieden in overleg indien mogelijk een alternatief programma of bepalen in overleg een andere datum.

Arrangementen

Maak je uitje compleet met een van onze arrangementen

gps-treasure-hunt

GPS Tocht
Treasure Hunt

Meerprijs € 7,50 p.p.
Vanaf 2 personen

MEER INFO
picknick

Picknick
to go

Meerprijs € 14,50 p.p.
Vanaf 6 personen

MEER INFO
borrel-to-go

Bike en borrel to go

Meerprijs € 7,50 p.p.
Vanaf 6 personen

MEER INFO
Borrelplank-terrastour

Terrastour

Meerprijs € 15,50 p.p.
Vanaf 2 personen

MEER INFO
happen-zonder-trappen

Happen zonder trappen

Vanaf € 74,50 p.p.
Vanaf 2 personen

MEER INFO VOLGT