FAQ items aan het laden...

Escape room De Boerenstal

Laat jezelf opsluiten met je gezin, kinderfeest of met ga gezellig met je vrienden de uitdaging aan!  Wie is goed in logisch nadenken, wie is het rekenwonder, wie kan goed zoeken? Je hebt elkaar in ieder geval nodig in de escape room.

Deze escaperoom is niet eng, hooguit een beetje spannend. De opdrachten zijn gemaakt voor volwassenen en daarom misschien soms wat moeilijker, hoewel onze ervaring is dat kinderen vaak dingen sneller doorhebben dan de volwassenen. Kom je er niet uit kun je via een portofoon (onbeperkt) om aanwijzingen vragen en als we zien dat je vastloopt zullen we je steeds op weg helpen.

Kom je met je kinderen dan gaat altijd minimaal 1 volwassenen mee om te helpen met de lastige sloten of rekensommen. Of kunnen de kids stiekem sommige opdrachten een stuk beter….

<< Terug naar vorige pagina
boerenstal-escape-room-ravenstein
Reserveren
Beschikbaarheid
  • 2 tot 6 personen

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Leuk gezinsuitje

  • Ook te boeken als kinderfeest

  • Of met vrienden

  • Niet eng, soms spannend

  • Adviesleeftijd , kinderen vanaf 8 jaar

Een escaperoom in een voormalige melkstal

Als je deze kamer binnenstapt waan je jezelf in een boerenstal uit omstreeks 1800. Escape room De Boerenstal is gebouwd in de voormalige melkstal, maar de melkmachine heeft plaats gemaakt voor oude gereedschappen, hooi en een gezellig woonkamertje waar de boer van vroeger leefde tussen zijn vee. Bij deze kamer gaat de deur op slot en moet je binnen één uur de sleutel zien te vinden. Er zit een noodknop op de deur dus je kunt er altijd uit in geval van nood.

Het verhaal

Er woonde vroeger in de stal een boer die door de opstijgende ammoniakgassen iets vreemds onder de leden heeft gekregen. Hij moest namelijk wel erg veel lachen. Vrij irritant eigenlijk. De boer is inmiddels overleden, maar het gerucht gaat dat zijn geest nog steeds in de stal ronddwaalt. Hij wil graag met jou lachen. Zorg dat je binnen een uur de sleutel vindt en de kamer uit bent zodat je niet ook besmet raakt met dit lachvirus.