Mega wand

Combineer teambuilding en competitie op de mega wand van maar liefst 12 meter hoog. Op de mega Combi wand bieden we de spellen: Speed wandklimmen, kratstapelen met woordpuzzels, competitie icepick klimmen, Memory XXL. Het hele programma wordt je begeleid door een ervaren instructeur. Duur: 1,5 uur.
Prijs: € 27,50 p.p.

 

  • 10 tot 50 personen

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Teambuilding EN competitie

  • Met collega’s, vrienden of familie

  • Onder begeleiding van ervaren instructeur

  • Kinderen vanaf 12 jaar

  • Resterende tijd kun je vrij klimmen in het klimpark

<< Terug naar vorige pagina
Reserveren
Offerte
Beschikbaarheid

Teambuilding en competitie

Op de megawand speel je verschillende spellen steeds in twee teams tegen elkaar. Ben je met een grotere groep vergelijken we de punten om een winnaar uit te kunnen roepen.

Memorie XXL spel

Een van je teamleaden worden omhoog gehezen em memorie kaartjes op hoogte om te draaien. De andere teamleaden geven aanwijzingen.

Speedklimmen

Op de hoge megawand klim je in twee teams tegen elkaar. Wie is het snelst boven. Op de wand druk je onder op de timer en alleen helemaal bovenaan de wand kun je tijd stop zetten.

Kratstapelen

Je gaat samen met jouw team torens van kratten maken. Er is één klimmer die gezekerd in een klimgordel op de kratten staat.  Een ander teamlid zekert deze persoon en de andere teamleden geven de kratten aan. Maar let op: je krijgt steeds een woord. Op de kratten staan letters die je dus wel in de juiste volgorde moet stapelen. Handig om iemand die goed is in spelling in je team te hebben.

Icepick klimmen

In de mega wand zitten twee klimwanden waarop geen handgrepen zitten zoals je die kent van andere klimwanden. In deze wand zitten alleen gaten en een paar opstaprandjes waar je op kunt staan ter ondersteuning. Je krijgt in iedere hand kleine houten stokken die in de gaten passen. Als ieder teamlid zijn stokjes bovenin de wand heeft geplaatst stopt de tijd. Je speelt in twee teams tegen elkaar.