Club Binnen Beach - In Alle St(r)aten

Club Binnen Beach

Indoor beach

Welkom op het strand waar ALTIJD de zon schijnt

Wedden dat we je verwachtingen kunnen overtreffen? Als je deze ruimte in stapt, sta je letterlijk met je voeten in het zand uit te kijken over de zee. Er is net een watervliegtuig geland van In alle Straten airlines.

Geniet zomer en winter van het heerlijke strand en zomer gevoel. Terwijl de zon in zee ondergaat, geniet je nog van de heerlijkste hapjes en drankjes die in deze omgeving net wat lekkerder zijn.

Sfeerimpressie Club Binnen Beach

Club Binnen Beach is een toplocatie voor een compleet uitje! Geniet van een heerlijk buffet uit de foodtruck tijdens een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Nodig al je vrienden uit en organiseer een complete beachparty. Of organiseer een out of the box brainstormsessie die ook echt anders dan anders is. Wat je gelegenheid ook is: de zon schijnt hier gegarandeerd.

Club Binnen Beach voor alle gelegenheden

Let’s go to the beach

Blijf je eten?

Vergaderlocatie

Feestje

Uitvaart

Binnen beach
Binnen beach
Binnen beach

Blijf je eten?

Eten uit de foodtruck

We presenteren op wel heel spectaculaire wijze onze beachbuffetten. Helemaal afgestemd op het (indoor) strand gevoel. Vanuit een foodtruck, zoals dat hoort op een strand serveren we het Build a Burger buffet zoals je op de stranden van Florida ook kunt vinden. Of liever op weg naar Hawaii voor het tradioneel Hawaiiaans Poke Bowl buffet. Ook wel Healty and Hip. We verklappen niet te veel, maar we vliegen je er in een watervliegtuig heen!

Wat kun je eten in Club Binnen Beach?

Op dit wel heel bijzondere indoor strand serveren we verschillende buffetten. In combinatie met onze activiteiten voor groepen vanaf 20 personen kun je je eigen hamburger ‘bouwen’ als je kiest voor Build a Burger, maar wil je het helemaal in stijl dan is het PokeBowl buffet een schot in de roos. Liever veel en vet? Kies dan voor de veelgeboekte High Friet. Hieronder een overzicht van alle buffetten waarvan je in Club Binnen Beach kunt genieten.

even weg van kantoor

Heisessie op het strand

Club binnen Beach is de perfecte vergaderlocatie voor een heisessie, brainstormen op het strand, product presentatie of eindejaarsbijeenkomst.  Combineer met een vergaderbreak. Echt helemaal weg van kantoor. Dan ontstaan de beste ideeën.

Club binnen beach
Binnen beach
Binnen beach
Club binnen beach
Binnen beach
Binnen beach

cocktailtje erbij?

Vette beachparty

Hoe bijzonder is dat als je jouw feestje lekker op het strand kunt vieren maar je geen zorgen hoeft te maken over het weer. Kom je uit Brabant? Dan hoef je niet eens ver te rijden. In de polders van Ravenstein is Club Binnen Beach verstopt. Een unieke feestlocatie. Zomer en winter met je blote voetjes in het zand. Een cocktailtje erbij voor jou en je gasten. Een heerlijk muziekje op de achtergrond om bij weg te dromen of juist een vette beat om lekker op te swingen. Het kan allemaal.

uitvaart of koffietafel

Je laatste feestje

Deze unieke locatie biedt de gelegenheid op een bijzondere manier afscheid te nemen. Soort van je laatste feestje. Dat kan uiteraard nog steeds best traditioneel maar op een luchtige locatie. We helpen je graag het afscheid te organiseren op de manier zoals jij dat aangeeft en jij denkt dat jouw nabestaande dat had gewild. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat alles goed geregeld is. Ontzorgen is onze specialiteit.

Binnen beach
Binnen beach
Binnen beach
Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!