Stamppot buffet - In Alle St(r)aten

Stamppot buffet

heerlijk winter weer

Wat eten we vanavond?

Stamppot! Duik in de gezellige winterse sfeer met ons uitgebreide oer-Hollandse stamppot buffet! Laat je verleiden door de heerlijke geur van huisgemaakte gehaktballen en proef de smaken van diverse stamppotten, van klassieke boerenkool tot romige hutspot en verrukkelijke zuurkool. Smul van mals stoofvlees en traditionele rookworst, en voor degenen die het willen, hebben we ook een vegetarische rookworst. Dus, kom maar op en schuif aan bij ons stamppotbuffet!

Tip: maak compleet met een all inclusive drankarrangement. 

Stamppot buffet
Stamppot buffet
Stamppot buffet
Stamppot buffet
Stamppot buffet

oerhollandser wordt het niet

Kies jouw favoriete stamppot!

Zin in een écht Hollands buffet? Kies dan voor het stamppot buffet. Je proeft de warmte van oma’s keuken in elke hap. Heerlijk in de wintermaanden. We serveren verschillende stamppotten dus kies maar jouw favoriet. Of weet je wat.. schep gewoon zo vaak op als je wil.

✓  Diverse stampotten
  Uiteraard met huisgemaakte gehaktballen
✓  Heerlijk winters stoofvlees
✓  Lekkere rookworst
✓  Indient gewenst ook vegetarische rookworst

Sfeerimpressie Stamppot buffet

Maak het helemaal af 

Toetjes!

Ben jij ook zo iemand die bij een avondje uit eten alleen maar uitkijkt naar de toetjeskaart? Dan is het toetjesbuffet een aanrader. Een heel buffet waarbij je onbeperkt kunt genieten van diverse taarten, soesjes, diverse soorten ijs, slagroom, etc.  Liever iets kleins als nagerecht. Kies dan voor een Ben & Jerry’s ijs, of Boerderijs!  

Toetje
Boerderijs
Ben & Jerry's ijs

Drankjes afkopen... of juist niet

Afkopen drankjes of liever achteraf afrekenen wat je hebt gedronken? Het kan allemaal. We bieden diverse drankarrangementen. Kies het pakket dat het best past bij jouw gasten. 

Bakhuisje
Binnenwei
Binnenwei

exclusief voor jouw groep

Unieke eetlocaties

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Het stamppot buffet boeken we altijd exclusief voor jouw groep.  Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en de unieke ruimte die we voor jullie inplannen alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur van het stamppot buffet afgestemd op de groepsgrootte.  

Altijd een compleet uitje!
Vraag een offerte aan & ontdek de mogelijkheden!

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat. We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring kun je erop vertrouwen dat je bij ons aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Lees de review maar eens van klanten die je voor gingen en we vaak terug zien. Dus, wil jij ook een perfect uitje gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken. 

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 15 personen genieten van een heerlijk Stamppot buffet in één van onze super mooie locaties. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je het winterse Stamppot buffet reserveren bij ons!

Nee, er is geen drinken inbegrepen tijdens het Stamppot buffet. Natuurlijk kun je genieten van heerlijke drankjes aan de bar op basis van nacalculatie. Daarnaast kun je alle drankjes ook van te voren af kopen op basis van een drankarrangement. 

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!