Borrel arrangementen2020-10-14T14:29:14+02:00
FAQ items aan het laden...

Onze coronaproof borrel arrangementen

Helaas nu even geen coronaproof borrel of feest maar in de toekomst mag het vast weer een keer. Nu alvast orienteren? Goed plan dan heb je iets om naar uit te kijken.

***

Een vrijdagmiddag borrel om de kwartaalcijfers te bespreken, een jubileum, verjaardag of afscheid van iemand. Of sluit je uitje, personeelsfeest, vrijgezellendag of familiedag af met een borreluurtje (of twee, of drie, of..) Het kan en mag allemaal en bij In alle Straten kan het volledig coronaproof.

Wat de gelegenheid ook is. We bieden diverse borrels in wel heel bijzondere ruimtes die altijd exclusief voor jouw groep gereserveerd zijn. Geen zorgen dus dat je andere mensen tegenkomt die je niet kent en van wie je niet weet hoe serieus ze het virus en de maatregelen nemen.

Kies voor het Bakhuisje in de Boomgaard (buiten), De Binnenwei (binnen) of een groot indoor beach: Club Binnen Beach! Bij mooi weer kun je ook altijd buiten op het terras plaatsnemen.

Reserveer of informatie

VR-RoomCombineer met een van de vele activiteiten

Naast gezellige borrels bieden we ook een ruim aanbod aan activiteiten voor jouw bedrijfsuitje of familiedag. De wereld aan je voeten in een VR Room. Liever een workshop drone vliegen of escape room. Het kan allemaal.

En lekker gemakkelijk:

  • Alles op één locatie
  • één aanspreekpunt
  • één factuur
Go to Top