FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over Crazy 88

Je activiteit bestaat uit het uitvoeren van 88 verschillende opdrachten. De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Kies samen met je teamgenoten de juiste opdrachten om er zo veel mogelijk te kunnen afronden binnen de tijd.

Reserveren Crazy 88
Arrangementen Crazy 88
Alles over Crazy 88

88 gekke opdrachten uitvoeren klinkt niet heel moeilijk maar wij hebben niet de makkelijkste maar wel de leukste opdrachten gekozen. Kus een kikker, hou je adem 2 minuten in en fotografeer jou team met een stoplicht. Ga creatief om met de opdrachten en verzamel samen de meeste punten.

Crazy 88 is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot wel 100 personen.

In totaal duurt het 1,5 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Je moet samen met je team slim spelen om zo veel mogelijk punten te verzamelen maar je hoeft geen hoog IQ te hebben.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van 6 tot 10 personen per team

We hebben geen minimumleeftijd. De meeste opdrachten zijn door iedereen uit te voeren, ze zouden dus prima mee kunnen spelen. Het is dus aan jezelf om in te schatten. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Hoe groot bedoel je precies? Crazy 88 is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen.

Natuurlijk kun je Crazy 88 combineren met andere activiteiten. Mogelijkheden genoeg. Eerst lekker buiten aan de slag in de workshop drone vliegen of een reisje naar de Virtuele wereld in onze VR rooms om daarna de strijd aan te gaan in de pubquiz. Bekijk onze arrangementen of neem contact op voor een programma op maat via info@inallestraten.nl

Natuurlijk kun je Crazy 88 combineren met een borrel of buffet. Super leuk juist om er een avondvullend programma van te maken. Neem een kijkje bij onze arrangementen.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in de luxe Bedstee Boerderij, Binnenwei of Binnen Beach . Informeer voor de mogelijkheden via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van te voren tot een minimum aantal van 20.

Je ontvangt een factuur van ons bij je reservering. Deze factuur dient binnen 14 dagen voldaan te zijn.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.