Escape room ‘De boerenstal’

Iedere escape room heeft een eigen thema. Als je escape room De Boerenstal binnenstapt waan je jezelf in een boerenstal uit omstreeks 1800.

Escape room in een melkstal

Als je deze kamer binnenstapt waan je jezelf in een boerenstal uit omstreeks 1800. De escape room De Boerenstal is gebouwd in de voormalige melkstal, maar de melkmachine heeft plaats gemaakt voor oude gereedschappen, hooi en een gezellig woonkamertje waar de boer van vroeger leefde tussen zijn vee. Bij deze kamer gaat de deur op slot en moet je binnen één uur de sleutel zien te vinden. Er zit een noodknop op de deur dus je kunt er altijd uit in geval van nood.

Het verhaal

Er woonde vroeger in de stal een boer die door de opstijgende ammoniakgassen iets vreemds onder de leden heeft gekregen. Hij moest namelijk wel erg veel lachen. Vrij irritant eigenlijk. De boer is inmiddels overleden, maar het gerucht gaat dat zijn geest nog steeds in de stal ronddwaalt.

Hij wil graag met jou lachen. Zorg dat je binnen een uur de sleutel vindt en de kamer uit bent zodat je niet ook besmet raakt met dit lachvirus.

€ 105 per spel

Duur: 1 uur
Aantal personen: 2 tot 6

Reserveren escape room
Reserveren arrangement

Ben je met een grotere groep? Reserveer dan Escaperoom XXL De speld in de Hooiberg

Escaperoom XXL
Escaperoom XXL

Wij bieden verschillende arrangementen om je uitje nog completer te maken

Arrangementen
Arrangementen