Trouwen op het strand

Wil je trouwen op het strand? Maar durf je het niet aan met het wisselvallige Nederlandse weer? Kies dan voor trouwlocatie Club Binnen Beach. Op deze prachtige unieke trouwlocatie ben je gegarandeerd van mooi weer. Jij kiest wanneer de zon ondergaat. De locatie is sfeervol, gemoedelijk en geschikt voor zowel grootste als kleinere bruiloften. Wil je de huwelijksceremonie, feestavond of hele dag bij ons houden? We nemen je graag alle zorgen uit handen, zodat jij deze mooie dag alleen maar hoeft te genieten van alle felicitaties en bewonderende blikken van je gasten.

De trouwambtenaar kan de huwelijks plechtigheid op ons strand uitvoeren en aansluitend zou je kunnen kiezen voor een receptie, diner voor daggasten of groots feest. En stel je de prachtige foto’s eens voor. Zowel binnen als buiten hebben we sprookjesachtige plekjes.

Geen enkele bruiloft is standaard daarom hebben we ervoor gekozen geen standaard pakket aan te bieden. We gaan graag met je in gesprek om vooral te luisteren naar jouw beeld van de ideale bruiloft. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Informatie of offerte
<< Terug naar vorige pagina