We dragen graag ons steentje bij aan een duurzaam, schoner milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen heet dat. We proberen dit in alle facetten van onze bedrijfsvoering door te voeren. Als klant merk je hier weinig van, maar ondertussen werk je mee aan een schonere toekomst als je bij ons blijft slapen of voor een uitje komt.

Papieren communicatie

In dit digitale tijdperk is het onnodig veel te communiceren op papier. Je zult van ons bij voorkeur een digitale bevestiging en factuur ontvangen. Deze mag je ook digitaal retour sturen.

Verlichting

Vanzelfsprekend vind je overal in ons bedrijf spaarlampen. Op de plaatsen waar dit mogelijk is hebben we de lampen voorzien van een sensor zodat ze nooit onnodig blijven branden.

Zonne energie

Een warme douche. Geen probleem, het water verwarmen we met de zonnepanelen die op het dak geïnstalleerd zijn. Als de zon een keertje niet genoeg schijnt wordt het water extra verwarmd door een cv ketel. En nee, de zon hoeft niet volop te schijnen om energie te kunnen genereren. Dit doet zij al als het licht is.

Toiletten

Onze toiletten worden doorgespoeld met grondwater. We hebben hier wel een grote filter tussen zitten zodat het water gefilterd is. Je merkt hier dus niets van.

De hottub

Je kunt heerlijk relaxen in de hottub. Deze vullen we voor iedere gast opnieuw, maar wel met grondwater. Hiervoor hebben we een speciaal filtersysteem zodat het bijna nog helderder is dan het water uit de kraan. De hottub is houtgestookt dus geen verspilling van energie. De warmte zoals dat eeuwenoud is. Gewoon van een vuurtje.