Lipdub en Healthy & Hip buffet / Poke Bowl buffet

€ 65,00 p.p. inclusief onbeperkt drankpakket basic tijdens buffet

Start de Lipdub waarin je samen met collega’s, kennissen, buren of vrienden een videoclip gaat opnemen. Maak je personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest compleet en vul de Lipdub aan met een Poke Bowl buffet.

Het Healthy and Hip Poke Bowl buffet wordt altijd gepresenteerd vanuit onze foodtruck die speciaal voor jullie in Club Binnen Beach staat. Impressie Binnen Beach
Healthy and Hip is absoluut Poke Bowl.

Wat is Pokebowl? het is een traditioneel Hawaiians recept. Je start hierbij met gestoomde rijst afgeblust met rijstazijn en sesamolie en vult dit aan met toppings van allerlei heerlijke maar vooral ook gezonden verse ingrediënten. In de traditionele Poke Bowl zit als basis vaak een vissoort en groente in kleine blokjes gesneden, maar het mooie van dit buffet is dat jij zelf kiest. Hou je niet van vis kies je gewoon voor onze andere mix-in zoals komkommer, avocado, mango, paprika, mais of rode ui en dat vul je aan met heerlijke salade’s uit onze salade bar in de foodtruck . Voor de liefhebbers kan dit alles ook in de vorm van een wrap.

√ Tip: maak je uitje compleet en start met koffie/thee met heerlijke huisgemaakte appeltaart met slagroom. Kosten € 5,50 p.p.

√Tip: maak je uitje compleet en start met drankje naar keuze met bittergarnituur. Kosten € 5,50 p.p

Reserveren
<< Terug naar vorige pagina