FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over Bubble Ball

Met een veel te grote opgeblazen bal om je heen ga je voetballen. Het lijkt even of je zelf een mega voetbal geworden bent.

Reserveren Bubble voetbal
Alles over Bubble voetbal

Je krijgt een reuze bal om je heen waarmee je een ‘ gewoon potje’ gaat voetballen. Je probeert met jouw team dus zoveel mogelijk doelpunten te maken in het doel van je tegenstander.

Dit hangt af van de grote van je groep. We gaan uit van minimaal 3×3 en maximaal 6×6. De grote van het speelveld passen we hier ook op aan.

Bubbel ball is te boeken voor groepen vanaf 10 personen maar ook grote groepen zijn geen probleem. We maken altijd een toernooi. Met een grotere groep (meer dan 25 personen) raden we aan te combineren met een van onze andere activiteiten.

In totaal duurt het ongeveer  1,5 uur. We spelen steeds 10 minuten en wisselen dan. We spelen een toernooivorm van 3×3 tot 6×6 afhankelijk van het aantal deelnemers. Bubbelbal is erg intensief dus op tijd rust houden is noodzakelijk. En kijken is net zo hilarisch!

In totaal duurt het ongeveer  1,5 uur. We spelen steeds 10 minuten en wisselen dan. Bubbelbal is erg intensief dus op tijd rust houden is noodzakelijk. En kijken is net zo hilarisch!

Er kan flink gebeukt worden in het veld maar de kans op blessures is erg klein omdat je in een grote opgeblazen bal zit. Nog betere bescherming dan een gemiddels rugbypak.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van minimaal 3 personen tot maximaal 6 per team.

De Bubble ballen zijn geschikt voor personen vanaf 1,50m.  We houden aan dat kinderen vanaf 9 jaar mee kunnen spelen. Hou er rekening mee dat in geval van een gevarieerde groep de kleinere in het veld niet te hard weg gebeukt worden. Bubble voetbal is ook te boeken als kinderfeest voor kinderen vanaf 9 jaar.

Dat is absoluut een super leuk kinderfeestje voor kinderen vanaf 9 jaar. We hebben zelfs speciale arrangementen incl frietjes en een verrassing voor de jarige. Zie

Hoe groot bedoel je precies? Bubble voetbal is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen.

Natuurlijk kun je Bubble voetbal combineren met andere activiteiten. Mogelijkheden genoeg. Eerst lekker buiten aan de slag in de workshop drone vliegen of een reisje naar de Virtuele wereld in onze VR rooms om daarna de strijd aan te gaan in de pubquiz. Vraag een offerte aan of neem contact op voor een programma op maat via info@inallestraten.nl

Natuurlijk kun je Bubble ball combineren met een borrel of buffet. Super leuk juist om er een avondvullend programma van te maken.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in de luxe Bedstee Boerderij, Binnenwei of Binnen Beach . Informeer voor de mogelijkheden via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van te voren tot een minimum aantal van 10.

We vragen geen aanbetaling. Het gehele bedrag kan op de locatie betaald worden met pin of contant. Let op: we maken 1 eindafrekening. Het is niet mogelijk de rekening te splitsen.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.