FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over Denken, Durven, Doen

De gekste vragen en opdrachten kun je verwachten. Vragen over landen, auto’s, muziek, pokemon, etc, en opdrachten met muziek, puzzels, raadsels, QR, etc. Samenwerking vereist maar nog belangrijker een goede coördinatie. Er zijn net iets te veel vragen/opdrachten om op tijd te beantwoorden. Maak dus een goede taakverdeling voor de beste score.

Reserveren Denken, Durven, Doen
Arrangementen Denken, Durven, Doen
Alles over Denken, Durven, Doen

Denken, Durven, Doen is een activiteit waarbij samenwerking een vereiste is maar het belangrijkste is goede coördinatie. Hoeveel vragen/opdrachten kunnen jullie beantwoorden in de korte tijd die er voor staat, hoe behalen jullie samen de hoogste score!

Denken, Durven, Doen is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot wel 100 personen.

Denken, Durven, Doen duurt in totaal 1,5 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Samen sta je sterk. Met je team zorg je voor het behalen van de maximale score. Het heeft niks te maken met IQ maar met samenwerking, coördinatie en slimme keuzes maken.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van 6 tot 10 personen per team

We hebben geen minimumleeftijd. De vragen zijn moeilijk, maar sommige kinderen weten misschien nog wel meer dan volwassenen over sport of kennen juist de nieuwste muziek. Ze zouden dus prima mee kunnen spelen. Het is dus aan jezelf om in te schatten. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Hoe groot bedoel je precies? Denken, Durven, Doen is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen.

Natuurlijk kun je Denken, Durven, Doen combineren met andere activiteiten. Mogelijkheden genoeg. Eerst lekker buiten aan de slag in de workshop drone vliegen of een reisje naar de Virtuele wereld in onze VR rooms. Bekijk onze arrangementen of neem contact op voor een programma op maat via info@inallestraten.nl

Natuurlijk kun je de pubquiz combineren met een borrel of buffet. Super leuk juist om er een avondvullend programma van te maken. Neem een kijkje bij onze arrangementen.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in de luxe Bedstee Boerderij, Binnenwei of Binnen Beach . Informeer voor de mogelijkheden via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van te voren tot een minimum aantal van 10.

Je ontvangt een factuur van ons bij je reservering. Deze factuur dient binnen 14 dagen voldaan te zijn.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.