FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen E-Step Kickbike

Een Estep is een elektrisch aangedreven Kickbike ofwel stap voor 1 persoon. Steppen is niet nodig want deze Kickbike trekt behoorlijk goed op. Het enige dat je hoeft te doen is gas te geven. Gemakkelijker kan bijna niet.

In alle Straten heeft Elektrische Kickbikes van het type Fat Max. Deze heeft een stoere look maar ook een krachtige elektromotor in combinatie met een lichtgewicht frame. De step is met geen ander voertuig te vergelijken met zijn brede wielen en banden en daarmee echt iets anders dan anders. Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max is rustgevend, fluisterstil maar vooral FUN!!!!

Het is wel even wennen, maar we zijn ervan overtuigd dat iedereen het kan. Je krijgt vooraf een korte instructie maar heel uitgebreid hoeft deze niet te zijn. Het wijst allemaal voor zich. Dus snel opstappen en daarna is het een kwestie van sturen, gas geven en genieten van de omgeving. Een (brommer)rijbewijs is dan ook niet nodig. Iedere bestuurder moet wel minimaal 16 jaar oud zijn.

Nee, een (brommer)rijbewijs is niet nodig. Iedere bestuurder dient minimaal 16 jaar oud te zijn.
Let op: Het is van belang dat je op de elektrische step niet vergeet dat je deelnemer in het verkeer bent. De verkeersregels moet je dus wel kennen EN netjes toepassen.

Helaas moet je 16 zijn om de E-Step te mogen besturen. Het is niet toegestaan een kind mee te laten rijden. Onze verzekeringsmaatschappij staat dit niet toe.  Een goed standpunt omdat de Kickbike Fatmax toch al snel zo’n 20- 24 km per uur rijden en dat is toch best gevaarlijk.

Tja, dat is afhankelijk van een aantal factoren. De wind, het gewicht van de bestuurder, het landschap.  Maar gemiddeld kun je uitgaan van 20- 24 km per uur.

Bij de Elektische Kickbike hoef je geen helm op. Je kunt het vergelijken met een elektrische fiets of snorfiets wat betreft de verkeersregels.

We hebben in totaal 10 E-steps. Als je met een grotere groep bent maken we graag een programma op maat voor je. Je kunt het E-step rijden dan combineren met bijv. E-choppersEscape Room of workshop drone vliegen. Vraag een offerte met programmavoorstel op. Kijk alvast bij arrangementen voor de mogelijkheden.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessies inclusief overnachting tot een korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in De Binnenwei of in de luxe Bedstee Boerderij . Informeer voor de mogelijkheden.

We hebben een regenregeling. Dat wil zeggen dat je bij slecht weer kosteloos kunt omboeken naar een andere activiteit of andere datum. Dit doen we altijd in overleg op de dag zelf. Meestal mag je ook gewoon rijden (door de regen) en in sommige gevallen moeten wij de keus maken te annuleren in verband met verkeersveiligheid.

We verhuren de E-step alleen in de zomermaanden. In de wintermaanden gaan ze de stalling in. Behalve dat het niet leuk is om in de wintermaanden te rijden is het ook gevaarlijk als wegen glad zijn of er veel bladeren op de weg liggen.

Je ontvangt na de reservering van ons een bevestiging en factuur. De factuur heeft een betalingstermijn van 2 weken, behalve als de datum al op korte termijn is. Dan dient de factuur voor aanvang van de rit voldaan te zijn. Je ziet de betalingstermijn op de factuur terug.

We hebben aangepaste betalingsvoorwaarden ivm coronamaatregelen die steeds wijzigen. Er hoeft geen (aan)betaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant.

Let op: we maken 1 rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

Tot een week van te voren kan kosteloos geannuleerd worden. Daarna is het niet meer mogelijk te wijzigen of annuleren.

Je kunt direct reserveren voor een losse rit (eventueel met arrangement) of een offerte opvragen als je met meer dan 10 personen bent.

Veel plezier alvast!

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Reserveer E-step

Reserveer direct de E-step en geniet van de rust en ruimte

Reserveer E-step
e-tours-Ravenstein