FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen E-Chopper Spyder Wheelz

Een Echopper is een elektrisch aangedreven bromfiets voor 1 persoon. Het chassis is gebouwd in de stijl van een traditionele chopper, en dat geeft de ‘low rider’ een heel stoer uiterlijk. In alle Straten heeft E-choppers van Spyder Wheelz. Deze zijn speciaal voor recreatief gebruik ontwikkeld. Dat merk je wel als je erop rijdt. Je stapt bijna zonder instructie gemakkelijk op.

Het is wel even wennen met het hoge stuur, maar als je kunt fietsen moet het op de E-chopper ook lukken. Je krijgt vooraf een korte instructie maar heel uitgebreid hoeft deze niet te zijn. Het wijst allemaal voor zich. Dus snel opstappen en daarna is het een kwestie van sturen, gas geven en genieten van de omgeving

Ja, een brommer rijbewijs of auto rijbewijs is verplicht. We hanteren bovendien een minimum leeftijd van 18 jaar. Het is van belang dat je op de E-Chopper niet vergeet dat je deelnemer in het verkeer bent. De verkeersregels moet je dus wel kennen EN netjes toepassen.

Je moet 16 zijn en een (brommer)rijbewijs hebben om de E-Chopper te mogen besturen. Heb je kinderen van 5 tm 15 jaar? Huur dan een E-Chopper duozit. Kinderen kunnen hier gewoon achterop. Er zit geen kinderzitje op vandaar dat we een minimum leeftijd van 5 jaar adviseren. Bij kinderen boven 15 jaar wordt het gewicht te zwaar voor het voertuig.

Tja, dat is afhankelijk van een aantal factoren. De wind, het gewicht van de bestuurder, het landschap.  Maar gemiddeld kun je uitgaan van 25-35 km per uur.

Bij het scooter rijden hoef je geen helm op. Je kunt het vergelijken met een elektrische fiets of snorfiets wat betreft de verkeersregels.

Geen probleem. We hebben 35 voertuigen. Ben je met een grotere groep dan kun je E-Chopper rijden combineren met bijv. Escape Room of workshop drone vliegen. We kunnen een aangepast programma voor je maken. Vraag een offerte met programmavoorstel op. Kijk alvast bij arrangementen voor de mogelijkheden.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessies inclusief overnachting tot een korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in De Binnenwei of in de luxe Bedstee Boerderij . Informeer voor de mogelijkheden.

We hebben een regenregeling. Dat wil zeggen dat je bij slecht weer kosteloos kunt omboeken naar een andere activiteit of andere datum. Dit doen we altijd in overleg op de dag zelf. Meestal mag je ook gewoon rijden (door de regen) en in sommige gevallen moeten wij de keus maken te annuleren in verband met verkeersveiligheid.

We verhuren de E-Choppers alleen in de zomermaanden. In de wintermaanden gaan ze de stalling in. Behalve dat het niet leuk is om in de wintermaanden te rijden is het ook gevaarlijk als wegen glad zijn of er veel bladeren op de weg liggen.

Je ontvangt na de reservering van ons een bevestiging en factuur. De factuur heeft een betalingstermijn van 2 weken, behalve als de datum al op korte termijn is. Dan dient de factuur voor aanvang van de rit voldaan te zijn. Je ziet de betalingstermijn op de factuur terug.

We hebben aangepaste betalingsvoorwaarden ivm coronamaatregelen die steeds wijzigen. Er hoeft geen (aan)betaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant.

Let op: we maken 1 rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

Je kunt direct reserveren voor een losse rit (eventueel met arrangement), Happen zonder trappen of een offerte opvragen als je met meer dan 10 personen bent.

Veel plezier alvast!

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

De meest gestelde vragen mbt coronamaatregelen

E- Chopper rijden is volledig coronaproof. Op de E-chopper hou je automatisch 1,5 meter afstand.  We ontvangen je op onze ruime locatie waar je vrijwel direct weer vertrekt.

Bij het reserveringsproces verklaar je dat de groep waarvoor je reserveert uit 1 huishouden bestaat + max 1 persoon. We vertrouwen erop dat je dit naar waarheid invult.

Helaas mogen we je op dit moment niet aanbieden om bij ons te nuttigen. We bieden wel picknick en borrelpakketten to go aan. Bij het vertrekpunt zijn mogelijkheden hiervan rustig te genieten maar je zou het ook mee kunnen nemen om onderweg op een mooi plekje neer te strijken. Je komt genoeg bankjes op de route tegen.

We hebben tijdelijk aangepaste betalingsvoorwaarden. Er is geen aanbetaling nodig. Je kunt het hele bedrag op de locatie pinnen of contant betalen. Let op: we maken 1 rekening op, het is niet mogelijk deze te splitsen.

Tot een week van te voren kan kosteloos geannuleerd worden. Tot 48 uur van te voren is het mogelijk de reservering om te boeken naar een andere datum.

reserveer e-chopper

Reserveer direct een E-chopper en geniet van de rust en ruimte

reserveer e-chopper
e-tours-Ravenstein