FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen E-Chopper Spyder Wheelz

Een Echopper is een elektrisch aangedreven bromfiets. Het chassis is gebouwd in de stijl van een traditionele chopper, en dat geeft de ‘low rider’ een heel stoer uiterlijk. In alle Straten heeft E-choppers van Spyder Wheelz. Deze zijn speciaal voor recreatief gebruik ontwikkeld. Dat merk je wel als je erop rijdt. Je stapt bijna zonder instructie gemakkelijk op.

Het is wel even wennen met het hoge stuur, maar als je kunt fietsen moet het op de E-chopper ook lukken. Je krijgt vooraf een korte instructie maar heel uitgebreid hoeft deze niet te zijn. Het wijst allemaal voor zich. Dus snel opstappen en daarna is het een kwestie van sturen, gas geven en genieten van de omgeving

Ja, een brommer rijbewijs of auto rijbewijs is verplicht. We hanteren bovendien een minimum leeftijd van 18 jaar. Het is van belang dat je op de E-Chopper niet vergeet dat je deelnemer in het verkeer bent. De verkeersregels moet je dus wel kennen EN netjes toepassen.

Je moet 16 zijn en een (brommer)rijbewijs hebben om de E-Chopper te mogen besturen. Heb je kinderen van 5 tm 18 jaar? Huur dan een E-Chopper duozit. Kinderen kunnen hier gewoon achterop. Er zit geen kinderzitje op vandaar dat we een minimum leeftijd van 5 jaar adviseren. Let op bij oudere kinderen. Het totaal gewicht van beide opzittende mag in totaal niet boven de 130 kilo uitkomen.

Tja, dat is afhankelijk van een aantal factoren. De wind, het gewicht van de bestuurder, het landschap.  Maar gemiddeld kun je uitgaan van 25-35 km per uur.

Vanaf 1 januari 2023 is een helm verplicht. We hebben deze hier voor je klaar liggen in diverse maten.

We gaan uit van een maximaal gewicht van 130 kilo. Hoe zwaarder de persoon op de E-Chopper hoe minder snel deze zal rijden.
Dit geldt ook voor de duozits. Ben je met twee personen (volwassenen en kind) mag het totaal gewicht niet boven 130 kilo uitkomen.

Geen probleem. We hebben 40 voertuigen. Ben je met een grotere groep dan kun je E-Chopper rijden combineren met bijv. Escape Room of workshop drone vliegen. We kunnen een aangepast programma voor je maken. Vraag een offerte met programmavoorstel op. Kijk alvast bij arrangementen voor de mogelijkheden.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessies inclusief overnachting tot een korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in De Binnenwei of in de luxe Bedstee Boerderij . Informeer voor de mogelijkheden.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. We verhuren alleen met vertrek en eindpunt In alle Straten in Dieden-Ravenstein

We hebben een regenregeling. Dat wil zeggen dat je bij slecht weer kosteloos kunt omboeken naar een andere activiteit of andere datum. Dit doen we altijd in overleg op de dag zelf. Meestal mag je ook gewoon rijden (door de regen) en in sommige gevallen moeten wij de keus maken te annuleren in verband met verkeersveiligheid.

We verhuren de E-Choppers alleen in de zomermaanden. In de wintermaanden gaan ze de stalling in. Behalve dat het niet leuk is om in de wintermaanden te rijden is het ook gevaarlijk als wegen glad zijn of er veel bladeren op de weg liggen.

Er hoeft geen (aan)betaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant.

Let op: we maken 1 rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

We vragen een borg van € 50,00 per voertuig met een maximum van € 150,00

We vragen deze contant mee te nemen. Indien er geen schade aan het voertuig is ontvang je deze direct na de rit terug.

Je kunt direct reserveren voor een losse rit (eventueel met arrangement)  of een offerte opvragen als je met meer dan 15 personen bent.

Veel plezier alvast!

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

reserveer e-chopper

Reserveer direct een E-chopper en geniet van de rust en ruimte

reserveer e-chopper
e-tours-Ravenstein