FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen escape room

Een escape room is een levend spel dat je met vrienden/collega’s/familie kunt spelen. Samen worden jullie in een ruimte geplaatst, waarna je 60 minuten hebt om je opdracht te voltooien. De ruimte ligt vol met kleine puzzels die jullie allemaal moeten ontrafelen. De tijd tikt ondertussen door, wacht dus niet te lang. Het is spannend en gezellig tegelijkertijd. Een compleet nieuwe ervaring! Een duidelijke uitleg en voorbeeld was bij De wereld draait door.

Wij zijn uniek. Bij ons kun je tot 30 personen tegelijk spelen!

De XXL Escape Room ‘De speld in de hooiberg’ vind je in de houten hooihuisjes. Je kunt hier kiezen in 2, 3 of 4 teams te spelen waardoor je van 8 tot 24 personen tegelijk en tegen elkaar kunt ‘ontsnappen’.

Escape room De Boerenstal kun je spelen van 2-6 personen. Het leukste is het om met 4 tot 6 personen te spelen. Het maximum is 6 personen, omdat de ruimte anders te vol wordt en de coördinatie/ samenwerking lastiger gaat worden. Dit zorgt voor een mindere spelervaring. Wanneer je met meer dan 6 personen komt, kun je meerdere tijdstippen reserveren achter elkaar of kiezen voor de Speld in de Hooiberg.  De groep die niet speelt kan eventueel een andere activiteit reserveren.

De Escape Rooms van In Alle Straten zijn NIET eng, maar een van de meest toegankelijke Escape Rooms van Nederland. Dit hebben we speciaal zo gedaan zodat je ook met je familiedag of bedrijfsuitje prima terecht kunt. We hebben voor sfeervolle thema’s gekozen. Er komen geen horror effecten of iets dergelijks aan te pas.  Er zijn geen acteurs en je wordt ook niet aangevallen. Een Escape Room is een spannende ervaring, maar je hoeft nergens bang voor te zijn.  De deur van De Boerenstal en XXL Speld in de hooiberg gaat wel dicht maar er zit een noodknop zodat je er altijd uit kunt. Daarnaast kijken we met video camera’s constant mee.

Nee, iedereen kan de Escape room overleven! Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om een puzzel op te gaan lossen, dan lukt het vanzelf. En mochten jullie toch vast komen te zitten, zijn wij er om een paar hints te geven. Wij willen ook graag dat jullie overleven en een leuke ervaring hebben.

Escape rooms zijn afgeleid van de ‘point and click games’. Tegenwoordig zie je deze spellen veel op de smartphone, waarvan ‘100 Floors’ een bekend voorbeeld is. Bij deze spellen moet je puzzels oplossen door de beschikbare voorwerpen aan te klikken. Een Escape room is daar een levende variant op. Je komt in een ruimte vol met voorwerpen en aan jullie de taak om hiermee de code’s te kraken en champagne te vinden. Meer informatie heb je niet nodig, net als bij de spelletjes kom je er vanzelf achter.

Jazeker! Het gaat om de spelbeleving niet om het feit dat je opgesloten zit. Fysiek is het geen zwaar spel. Ook al ben je wat slechter ter been is het nog altijd goed mogelijk te spelen. In al onze escaperooms zijn stoelen of banken aanwezig, zodat je altijd kunt zitten. Daarnaast kijkt er constant iemand mee op een camera.  Zodra je aangeeft dat je uit de ruimte wil kan dat te allen tijde. Het is zelfs mogelijk om daarna weer terug te keren in het spel mocht je bijvoorbeeld tussentijds naar het toilet willen. De tijd loopt dan wel door voor de rest van de groep. Deelnemen aan dit spel is te allen tijde op eigen risico.

Ja zeker, we bieden zelfs leuke kinderfeestjes aan in combinatie met de escape room. We raden in geval van kinderen Escape room De Boerenstal aan. En gaan uit van een minimum leeftijd van 8 jaar. Daarnaast vragen we bij de kinderfeestjes of een volwassenen mee de escaperoom in gaat om een beetje te assisteren bij het openen van lastige sloten.

We hebben twee Escape Rooms. Je kunt dus met een grotere groep (max. 30 personen) meerdere uren na elkaar boeken of tegelijk spelen. Ben je met een groep boven de 30 personen dan kun je de Escape Room ook combineren met bijv. E-Chopper rijden, E-Step rijden, vr room, of QR tocht. We kunnen een aangepast programma voor je maken. Kijk bij arrangementen of neem voor meer informatie contact met ons op!

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessies inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Informeer voor de mogelijkheden of kijk op www.inallestraten.nl

Annuleren is helaas niet mogelijk. Tot een week voor aanvang bieden we wel de mogelijkheid het aantal personen aan te passen.

Bij het niet komen opdagen -zonder annulering- zijn wij genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen.  Na het reserveren van een tijdsslot krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan is de reservering niet door gekomen. Neem contact met ons op.

We vragen geen aanbetaling. Het gehele bedrag kan op de locatie betaald worden met pin of contant. Let op: we maken 1 eindafrekening. Het is niet mogelijk de rekening te splitsen.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.