FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over Get The Picture

Samen foto’s maken klinkt heel erg simpel maar dat is Get The Picture niet. Wie trekt het gekste gezicht, wie gaat met de billen bloot en wie staat er bovenop de piramide? Wat mag er wel en wat mag er niet? Creatief omgaan met je opdrachten om zo veel mogelijk punten te verzamelen.

Reserveren Get The Picture
Arrangementen Get The Picture
Alles over Get The Picture

Je krijgt van ons een opdrachtenboek met verschillende opdrachten. Maak jij de leukste gekke bekken foto na, kies je voor de uitdaging van een menselijke piramide of ga jij op zoek naar de juiste locatie uit de opdracht voor de perfecte foto?

Get The Picture is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot wel 50 personen.

Get The Picture duurt in totaal 1,5 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van 5 tot 7 personen per quizteam

We hebben geen minimumleeftijd. Iedereen kan mee doen met het maken van de foto’s. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Hoe groot bedoel je precies? Get The Picture is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 50. Je kunt dus met een grotere groep komen.

Natuurlijk kun je Get The Picture combineren met andere activiteiten. Mogelijkheden genoeg. Eerst lekker buiten aan de slag in de workshop drone vliegen of een reisje naar de Virtuele wereld in onze vr rooms om daarna de strijd aan te gaan in de pubquiz. Bekijk onze arrangementen of neem contact op voor een programma op maat via info@inallestraten.nl

Je kan Get The Picture zeker combineren met een borrel of buffet. Super leuk juist om er een avondvullend programma van te maken. Neem een kijkje bij onze arrangementen.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in de luxe Bedstee Boerderij, Binnenwei of Binnen Beach . Informeer voor de mogelijkheden via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van te voren tot een minimum aantal van 10.

Je ontvangt een factuur van ons bij je reservering. Deze factuur dient binnen 14 dagen voldaan te zijn.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.