De meest gestelde vragen over Goud zoeken

We hebben een regenregeling. Dat wil zeggen dat je bij regen kosteloos kunt annuleren of een andere datum kunt prikken. Dit doen we altijd in overleg op de dag zelf.

Je krijg van ons een zeef en een bakje in bruikleen. Als je het bakje vult met 100 gram goudklompjes kun je deze inleveren en krijg je iets lekkers.

Je kunt al reserveren vanaf 1 persoon tot 50 personen.

We hebben geen minimum of maximum leeftijd voor het goud zoeken, maar deze activiteit is bedacht voor de allerkleinste. Het is wel super leuk als opa of oma mee gaat goud zoeken.

We hanteren geen minimum leeftijd maar als de kinderen te klein zijn adviseren we ze gewoon in de zandbak te laten spelen.

Helaas is onze goudmijn in de wintermaanden gesloten. Je kunt goud zoeken van 1 april tm 1 november.

Annuleren is kosteloos tot 1 week voor de afspraak. Bij het niet komen opdagen -zonder annulering- zijn wij genoodzaakt om 100% in rekening te brengen.Na het reserveren van een tijdsslot krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan is de reservering niet door gekomen. Neem contact met ons op. We kunnen je reservering ook telefonisch of per e-mail aannemen.

Je kunt op onze locatie betalen met pin of contant.

Kijk op voor meer informatie en reserveren op de goudzoeken

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.