FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over Laser kleiduif schieten

Het meest duurzame uitje. Maar hoe werkt dat dat precies.

Reserveren Kleiduif schieten
Offerte Kleiduif schieten & arrangement
Alles over kleiduif schieten

Laser kleiduif schieten is een variant op het traditionele kleiduif schieten, waarbij er in plaats van echte geweren met hagel, gebruik wordt gemaakt van speciale laserpistolen. Dit is een veiligere optie voor mensen die geen ervaring hebben met het gebruik van een geweer.

Bij In alle straten wordt er gebruik gemaakt van speciale kleiduif werpmachines die de kleiduiven automatisch de lucht in lanceren. Je staat op een veilige afstand en richt je laserpistool op de kleiduif zodra deze wordt gelanceerd. De laserpistolen zijn voorzien van een sensor die registreert wanneer je de kleiduif raakt. De score wordt vervolgens bijgehouden op een scorebord. Het doel is om zoveel mogelijk kleiduiven te raken en punten te scoren.

Bij In alle Straten kun je reserveren vanaf 10 personen tot 25 personen.

Ben je met meer personen kunnen we een passend programma op maat maken waarbij we Laser Kleiduif schieten combineren met een andere activiteit.
Vraag gemakkelijk een offerte aan.

In totaal duurt het ongeveer  1,5 uur. Je schiet om en om met de geweren. We spelen diverse spelvarianten en je schiet vanuit verschillende hoeken.
We starten altijd met een korte instructie en wat tips bij het schieten.

In totaal duurt het ongeveer  1,5 uur. We wisselen steeds van geweren, zodat je de tactiek van je medespelers kunt afkijken en tussendoor nog eens kan genieten van een drankje, de omgeving en kan bijkletsen met je mede spelers.

In principe zijn de geweren volledig veilig omdat niet met echt hagel geschoten wordt. Kinderen kunnen dus gewoon deelnemen.

Het geweer waarmee geschoten wordt is echter best zwaar en het schieten op de kleiduif is nog best lastig. De meeste kinderen vinden een wat intensievere activiteit leuker. Daarom adviseren te boeken met kinderen vanaf 10 jaar.

Hoe groot bedoel je precies? Laser kleiduif schieten is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen.
We combineren dan met andere activiteiten zodat iedereen lekker bezig is.
We maken graag een programmavoorstel voor je.

Natuurlijk kun je laser kleiduif schieten combineren met andere activiteiten. Mogelijkheden genoeg. Eerst lekker buiten aan de slag in de workshop drone vliegen of een reisje naar de Virtuele wereld in onze VR rooms om daarna de strijd aan te gaan in de pubquiz. Vraag een offerte aan of neem contact op voor een programma op maat via info@inallestraten.nl

Natuurlijk kun je laser kleiduif schieten combineren met een borrel of buffet. Super leuk juist om er een avondvullend programma van te maken.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in de luxe Bedstee Boerderij, Binnenwei of Binnen Beach . Informeer voor de mogelijkheden via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van te voren met een minimum aantal van 10.

Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht.

Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage kant te houden.

  • Je kunt het aantal personen aanpassen tot een week van te voren.
  • Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt wordt voor deze personen de geoffreerde prijs in rekening gebracht.
  • Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage kant te houden.

We vragen geen aanbetaling. Het gehele bedrag kan op de locatie betaald worden met pin of contant. Let op: we maken 1 eindafrekening. Het is niet mogelijk de rekening te splitsen.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.