FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over Lipdub

Maak samen met je collega’s, vrienden of familie een hilarische videoclip. Tijdens de Lipdub ga je samen aan de slag, rollen verdelen en attributen toewijzen om vervolgens te gaan oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Gaan jullie voor een perfecte take one?

Reserveren Lipdub
Arrangementen Lipdub
Alles over Lipdub

Altijd al een eigen videoclip willen opnemen? Dit is je kans. Je krijgt van ons de attributen en een draaiboek maar improviseren mag of zal wel moeten. Je verdeelt zelf de rollen en stukken songtekst en na een paar keer oefenen draaien de camera’s voor de opname. Kenmerk van een lipdub is dat de clip in 1 keer opgenomen wordt. Geen knippen en plakken achteraf dus. De acteurs (jij dus) lopen steeds het beeld in en uit waardoor een (meestal grappige) clip ontstaat die je uiteraard achteraf toegezonden krijgt.

Lipdubben brak voor het eerst door toen britse militairen gelegerd in Irak het nummer ‘Is This The Way to Amarillo?’ van Neil Sedaka playbackten. Hun video werd een wereldwijde hit dankzij het internet.

De Lipdub is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot 30 personen.

De Lipdub duurt in totaal 1,5 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Je hoeft alleen een regisseur aan te wijzen. Hij of zijn mag de rolverdeling maken, zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet.

We hebben geen minimumleeftijd. Iedereen kan mee doen met het maken van de Libdub. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Natuurlijk kun je de Lipdub combineren met andere activiteiten. Mogelijkheden genoeg. Eerst lekker buiten aan de slag in de workshop drone vliegen of een reisje naar de Virtuele wereld in onze vr rooms om daarna de strijd aan te gaan in de pubquiz. Bekijk onze arrangementen of neem contact op voor een programma op maat via info@inallestraten.nl

De Lipdub is perfect te combineren met een borrel of buffet. Super leuk juist om er een avondvullend programma of dagje weg van te maken. Neem een kijkje bij onze arrangementen.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in de luxe Bedstee Boerderij, Binnenwei of Binnen Beach . Informeer voor de mogelijkheden via info@inallestraten.nl

Als je geboekt hebt is annuleren helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van te voren tot een minimum aantal van 20.

Je ontvangt een factuur van ons bij je reservering. Deze factuur dient binnen 14 dagen voldaan te zijn.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.