FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen VR room

meest-gestelde-vragenVR Experience is een nieuw fenomeen in Nederland of eigenlijk zelfs in de wereld. We verwachten dat het een hype gaat worden en de komende tijd zullen de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Onderstaand een overzicht van de meest gestelde vragen zodat je bij je eerste bezoek een beetje weet wat je te wachten staat. Heb je nog andere vragen? Bel of mail ons dan gewoon.

Een VR Room is een ruimte waarin je gebruik maakt van VR brillen waardoor je allerlei ervaringen in de virtuele wereld kunt beleven. Je huurt onze VR rooms voor 60 of 90 minuten en gedurende deze tijd is er constant een VR Expert aanwezig die je begeleidt en samen met hem stel je een programma samen dat jou aanspreekt. En het is wel wat meer dan kijken naar een film. Jij wordt zelf onderdeel van de film. Wij beschikken over een ruim aanbod indrukwekkende Virtual Reality ervaringen, die zowel heftig als rustgevend kunnen zijn. Denk hierbij aan het staan op een wolkenkrabber, vuurballen schieten uit je handen, rondvliegen in space, racen op een Formule 1 circuit of virtueel op vakantie gaan.

Iedere VR Room is geschikt voor 2 tot 6 personen. We hebben in totaal 4 vr rooms dus je kunt met 24 personen tegelijk spelen. De kamers zijn open dus als je met een groep komt en meerder vr rooms reserveert kun je bij elkaar kijken en wisselen tussen de kamers.

Klik hier voor een impressie van de ruimte’s:

We hebben een VR Room explore zonder thema waarin je in een klein groepje kennis kunt maken met de Virtuele wereld. Om de ervaring extra realistisch en bijzonder te maken bieden we daarnaast drie thema kamers. Hierin krijg je naast de basis ervaringen een 4D toevoeging en waan je jezelf in de kamer in het thema door de prachtige wandbedrukkingen en aankleding. We hebben de volgende thema kamers: – VR Room Family met 4D plank – VR Room Combat met 4D gun – VR Room Formule 1 met 4D racestoelEen VR Room is een ruimte waarin je gebruik maakt van VR brillen waardoor je allerlei ervaringen in de virtuele wereld kunt beleven. Je huurt onze VR rooms voor 60 of 90 minuten en gedurende deze tijd is er constant een VR Expert aanwezig die je begeleidt en samen met hem stel je een programma samen dat jou aanspreekt. En het is wel wat meer dan kijken naar een film. Jij wordt zelf onderdeel van de film. Wij beschikken over een ruim aanbod indrukwekkende Virtual Reality ervaringen, die zowel heftig als rustgevend kunnen zijn. Denk hierbij aan het staan op een wolkenkrabber, vuurballen schieten uit je handen, rondvliegen in space, racen op een Formule 1 circuit of virtueel op vakantie gaan.

Nee, er zijn in iedere VR Room twee professionele VR sets aanwezig. Wij hebben hier bewust voor gekozen. Een eerste kennismaking met Virtual Reality kan als behoorlijk heftig ervaren worden, waardoor de afwisseling een mooi moment is om een ervaring even te laten bezinken. Daarnaast is het minstens net zo leuk te kijken naar je collega’s, vrienden of buren te kijken. Als je niet zelf de VR bril op hebt kun je namelijk op beeldschermen zien wat degene ziet die wel de bril op heeft. Een beetje zoals bij bowlen dus. Niet iedereen gooit tegelijk maar je speelt wel samen.

Nee, iedereen kan een VR Room spelen! Onze VR Experts zorgen ervoor dat de VR Room aangepast wordt aan de wensen die jij hebt. Liever relax filmpjes kijken? Dat kan. Of ga je graag het gevecht aan met virtuele zombies? Dat kan ook. De VR Expert verteld je de mogelijkheden en helpt je met de bediening en techniek.

Nee, er is zeker meer dan dat. In alle thema kamers hangen twee professionele vr- sets. Op beide sets kun je zo’n 50 ervaringen opdoen of spellen spelen. Eén van de vr sets kan echter daarnaast nog extra ingezet worden voor de extra 4D ervaring. Dit is in de VR Room Combat een geweer, in de VR Room Formule 1 een racestoel en in de VR Room family een wiebelplank.

Onze VR headsets kunnen in principe prima over een normale bril heen gedragen worden als deze niet te groot is. Heb je echter naast je bril ook lenzen adviseren wij deze in te doen.

Nee, zeker niet. Een VR Expert zal je de gehele tijd begeleiden en samen met hem of haar kies je de spellen of 360 graden filmpjes die het best bij jou passen. Zo kan de één ontspannen naar een video kijken terwijl de ander zich uitleeft met de wildste games of een ritje in de achtbaan. Dankzij de afwisseling is er voor ieder wat wils. Als je vaker terugkomt kun je een spel dat je eerder leuk vond bijvoorbeeld ook naar een ander level spelen.

We hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar. Het is best een heftige ervaring waarbij het voor kinderen onder deze leeftijd beter is eerst de echte wereld goed te leren kennen alvorens ze de virtuele wereld in stappen.

Er zijn op het moment een aantal VR brillen op de markt verkrijgbaar waar je een Virtuele ervaring thuis kunt beleven, maar let op: dat is niet te vergelijken met de hoogwaardige apparatuur waarmee wij werken. We hebben de beste VR-headsets van het moment zoals HTC Vive en Oculus Rift aangevuld met extra technieken (die we nog even voor onszelf houden) om de beleving nog optimaler en levensecht te maken. Daarnaast kent de VR Expert de virtuele wereld als zijn broekzak.

Je kunt tot 24 personen tegelijk spelen bij In Alle Straten. We hebben in totaal 4 VR Rooms waarbij in iedere kamer 2 tot 6 personen kunnen spelen. Ben je met meer dan 24 personen dan maken we graag een programma op maat voor je waarbij we andere activiteiten kunnen combineren zoals Escape room of solex rijden. De groep die niet speelt kan er ook voor kiezen gewoon lekker bij te kletsen in ons VR cafe.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in de Binnenwei of in de luxe Bedstee Boerderij . Informeer voor de mogelijkheden.

We zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Als je op de reserveer pagina klikt op de VR Room van je keuze kun je beschikbare speeltijden zien.

Annuleren is kosteloos tot 1 week voor de afspraak. Bij het niet komen opdagen -zonder annulering- zijn wij genoodzaakt om 100% in rekening te brengen.Na het reserveren van een tijdsslot krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan is de reservering niet door gekomen. Neem contact met ons op. We kunnen je reservering ook telefonisch of per e-mail aannemen.

Note: voor reserveringen van groepsarrangementen gelden andere voorwaarden

Je kunt bij ons zowel contant als per pin betalen. Niet met creditcard. Als je meerdere kamers reserveert of de VR Room langer dan 1 maand van te voren reserveert dan dient vooraf betaald te worden. Je ontvangst in dat geval een factuur van ons.

Note: in geval van groepsarrangementen hanteren we andere voorwaarden. Deze dienen altijd vooraf voldaan te worden. Je ontvangt daarvoor van ons een factuur.

Klik hier en je komt direct op de pagina waar je uit een van onze kamers kunt kiezen of mail naar info@inallestraten.nl Bellen mag natuurlijk ook: 0486- 43 65 61 Ben je met een grote groep dan maken we graag een offerte met programma voorstel op maat voor je.

Kijk op vrroomravenstein voor beschikbare tijden en reserveren.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.