FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over Pubquiz

Supergezellig zo’n avond quizen. Er komen allerlei vragen voorbij. Beantwoord zo veel mogelijk vragen goed. Dit hoef je niet alleen te doen, je mag met je teamleaden overleggen. Werk samen en vooral communiceer goed met je teamleaden MAAR LET OP dat de andere teams niet afluisteren!

Reserveren Pubquiz
Arrangementen Pubquiz
Alles over Pubquiz

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 to 6 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc. Er zijn meerder ronde en iedere ronde telt 10 vragen.

De ubquiz is te boeken voor groepen vanaf 20 personen tot wel 100 personen.

De pubquiz duurt in totaal 2 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen!

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van 6 tot 10 personen per quizteam

We hebben geen minimumleeftijd. De vragen zijn moeilijk, maar sommige kinderen weten misschien nog wel meer dan volwassenen over sport of kennen juist de nieuwste muziek en bekende filmsterren heel goed. Ze zouden dus prima mee kunnen spelen. Het is echter wel de bedoeling dat iedereen de hele tijd blijft zitten en luistert naar de vragen die in sneltempo voorbij komen. Als kinderen te jong zijn valt dat niet altijd mee. Het is dus aan jezelf om in te schatten. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

De pubquiz telt verschillende ronde waarbij in iedere ronde een ander onderwerp centraal staat. Denk aan algemene kennis, sport, muziek, films, etc.

Hoe groot bedoel je precies? De pubquiz is te reserveren voor groepen vanaf 20 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen.

Natuurlijk kun je de pubquiz combineren met andere activiteiten. Mogelijkheden genoeg. Eerst lekker buiten aan de slag in de workshop drone vliegen of een reisje naar de Virtuele wereld in onze vr rooms om daarna de strijd aan te gaan in de puzquiz. Bekijk onze arrangementen of neem contact op voor een programma op maat via info@inallestraten.nl

Natuurlijk kun je de pubquiz combineren met een borrel of buffet. Super leuk juist om er een avondvullend programma van te maken. Neem een kijkje bij onze arrangementen.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in de luxe Bedstee Boerderij, Binnenwei of Binnen Beach . Informeer voor de mogelijkheden via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van te voren tot een minimum aantal van 20.

Je ontvangt een factuur van ons bij je reservering. Deze factuur dient binnen 14 dagen voldaan te zijn.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.