FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over de QR tocht

De QR tocht is te reserveren vanaf 10 personen en kan tot zo’n 50 personen gereserveerd worden. We raden in het geval je met een grote groep bent wel aan nog een andere activiteit ernaast te reserveren. We maken groepen van ongeveer 6-10 personen. Ben je met meer loop je dus in meerdere groepjes waarbij een groep in tegenovergestelde richting loopt.

Absoluut. Er zijn moeilijke en gemakkelijkere vragen bij. Als de kinderen heel klein zijn is het voor hen alleen al leuk de bordjes op de route te zoeken en in te scannen. De ouder kunnen dan de vragen beantwoorden.

Hoe groot bedoel je precies? De QR tocht is te reserveren vanaf 6 personen tot ??? We splitsen de groep dan en als je met meer dan 50 bent is het aan te raden een andere activiteit op hetzelfde moment te reserveren.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. De QR tocht is een leuke vergaderbreak waarbij je een korte wandeling maakt door het natuurlijkgebied om de locatie heen.

Annuleren van de QR tocht (zonder arrangement) is kosteloos tot 3 dagen voor de afspraak. Bij het niet komen opdagen -zonder annulering- zijn wij genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen.

Je kunt bij ons zowel contant als per pin betalen. Niet met creditcard. Als je een arrangement met eten boekt sturen we vooraf een factuur. Losse activiteiten kunnen op de locatie betaald worden.

Dat is een beetje afhankelijk van de groepssamenstelling. De route is zo’n 2,5 km. Een groep volwassenen die aardig doorstapt kan binnen een uur terug zijn. Een groep met veel kinderen na 1,5 nog steeds niet.

Natuurlijk kun je de QR tocht combineren met een andere activiteit. Mogelijkheden genoeg. Eerst lekker in de buitenlucht en daarna bijvoorbeeld een VR Room of Escape room. Ben je met een grote groep kunnen we een passend arrangement voorstellen. Neem contact op voor een programma op maat.

Natuurlijk kun je de QR tocht combineren met een andere borrel of buffet. We bieden deze aan vanaf 10 personen. Super leuk om er juist een compleet programma van te maken.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.