De meest gestelde vragen overige activiteiten

Je krijgt van ons een set foto’s die je zo goed mogelijk na moet maken. Je begint met gekke bekken trekken maar als snel sta je in allerlei acrobatiek standjes en uiteindelijk zie je jezelf in een bierpak de straat op gaan. Leuk om met meerdere groepen tegen elkaar te spelen.  Je krijgt na afloop de foto’s toegezonden zodat je ze nog kunt gebruiken voor je personeelskrantje of familie app.

Een hele stapel opdrachten en vragen dat is wat je te wachten staat. Allerlei categorieën komen voorbij waardoor iedereen van de groep mee kan doen, van kind tot oma of opa. Je mag je telefoon gebruiken om dingen op te zoeken dus het lijkt heel gemakkelijk, echter de tijd is wat het lastig maakt. Coördinatie en communicatie is dan ook waar het om draait.

Alle spellen zijn vanaf 10 tot 25 personen te reserveren. Ben je met meer dan 25 personen kun je combineren met andere activiteiten. Je speelt in teams van 5-7 personen tegen elkaar.

Alle activiteiten zijn afgestemd op volwassenen. Kinderen kunnen natuurlijk gewoon mee spelen. In een groep gecombineerd kinderen en volwassenen zijn de spellen geschikt voor alle leeftijden. Betreft het alleen kinderen raden we een minimum leeftijd van 16 jaar aan.

Natuurlijk ben je welkom met een grote of kleine groep. Vanaf 10 personen zijn onze arrangementen te boeken maar tot 100 personen ontvangen we je graag. We maken in dat geval een gecombineerd programma met andere activiteiten die je om beurten kunt spelen of allemaal tegelijk.

Kijk bij arrangementen of vraag een offerte aan!

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessies inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je vergadert in de luxe Bedstee Boerderij. Informeer voor de mogelijkheden of kijk bij vergaderarrangementen

Bij de reservering ontvang je van ons een bevestiging en factuur. Deze dient binnen twee weken voldaan te zijn om de boeking definitief te maken. Je kunt kosteloos het aantal personen aanpassen tot een week van te voren. Hiervan ontvang je achteraf een aanvullende (credit)factuur en eventueel te veel betaalde storten we terug.

Je ontvangt bij de reservering een factuur, deze binnen 14 dagen voldaan te zijn om de reservering definitief te maken.

Enthousiast geworden? We maken graag een programma voorstel voor je.

Offerte
Offerte