Pubquiz en Healthy & Hip buffet / Poke bowl buffet

Start met een Pubquiz waarin je de strijd aan gaat met collega’s, kennissen, buren, vrienden. Maak je personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest compleet en vul de Pubquiz aan met een Poke Bowl buffet.

Het Healthy and Hip Poke Bowl buffet wordt altijd gepresenteerd vanuit onze foodtruck die speciaal voor jullie in Club Binnen Beach staat. Impressie Binnen Beach  Healthy and Hip is absoluut Poke Bowl.

Wat is Poke Bowl? het is een traditioneel Hawaiians recept. Je start hierbij met gestoomde rijst afgeblust met rijstazijn en sesamolie en vult dit aan met toppings van allerlei heerlijke maar vooral ook gezonden verse ingrediënten. In de traditionele Poke Bowl zit als basis vaak een vissoort en groente in kleine blokjes gesneden, maar het mooie van dit buffet is dat jij zelf kiest. Hou je niet van vis kies je gewoon voor onze andere mix-in zoals komkommer, avocado, mango, paprika, mais of rode ui en dat vul je aan met heerlijke salade’s uit onze salade bar in de foodtruck. Voor de liefhebbers kan dit alles ook in de vorm van een wrap.

  • Duur Pubquiz: 2 uur
  • Duur Buffet: 2 uur
  • Vanaf 20 personen
  • Inclusief onbeperkt drankpakket basic tijdens het buffet
  • Extra Luxe, breidt je arrangement uit met drankpakket DeLuxe

√ Tip: maak je uitje compleet en start met koffie/thee met gebak.

√Tip: maak je uitje compleet en start met drankje naar keuze met bittergarnituur. 

Reserveren
<< Terug naar vorige pagina