wilskracht-bier to go
wilskracht bier to go

Kickbike en bier to go

Meerprijs € 6,50 p.p.

Je ontvangt van ons een route waarmee je op de Elektrische Kickbike step richting Bierbrouwer Wilskracht gaat.

De ambachtelijke bierbrouwerij Wilskracht is gevestigd in de molen die midden in het sfeervolle vestingstadje Ravenstein staat. Een ideale stop voor je E-tour dus. De bierbrouwerij heeft naast de bierproductie ook een winkel met streekproducten opgezet. Leuk om een kijkje te nemen in de molen en rond te snuffelen in de streekproductenwinkel terwijl je vertrekt met twee speciaalbiertjes naar keuze die in het arrangement zitten.

Niet zo’n bierdrinker? Wilskracht heeft speciaalbiertjes die vaak ook bij niet bierdrinker in de smaak vallen. Je kunt de biertjes altijd nog aan iemand cadeau geven en zelf genieten van deze bijzondere locatie.

  • Neem een kijkje in de molen

  • Rondsnuffelen in de streekwinkel

  • Arrangement incl 2 speciaalbiertjes naar keuze to go

  • Te boeken op zaterdag en zondag

Reserveer E-Tour
<< Terug naar vorige pagina
wilskracht-bier to go
e-step
wilskracht-bier to go

Bierbrouwerij Wilskracht

Wilskracht stadsbrouwerij Ravenstein is begin 2016 opgericht door Wil van Haren en Wil Princen. Niet toevallig dus de toepasselijk de naam ” Wilskracht”.  De twee wisten direct in het eerste jaar aan de haal te gaan met de eervolle titel “Brabants lekkerste bier”,  waardoor de vraag naar hun ambachtelijk en smaakvolle biertje”Bastion” enorm steeg. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid en maakt Wilskracht Belgische en Duitse stijl bieren, die bij veel bierliefhebbers in de smaak vallen.