FAQ items aan het laden...

Bubble ball, gegarandeerd lol

Bubbelbal is het hilarische voetbalspel waarbij je de tegenstander van het veld beukt! Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Je kunt dus elkaar ongecontroleerd te lijf gaan. Een fantastisch uitje!

Tijdens deze leuke activiteit draag je een met lucht gevulde bal. Het ziet er alleen al grappig uit, maar dan moet je ook nog gaan voetballen. Gewoon voetbal zoals je dat kent. Je handen kun je niet gebruiken maar als je valt (wat ongetwijfeld gaat gebeuren) zul je dan ook worden opgevangen door de opgeblazen Bubbelbal. Tijdens het spelen kan het voorkomen dat je tegen een tegenstander aan botst. Geen probleem, je maakt altijd een zachte landing. De vele botsingen en valpartijen zullen garant staan voor veel spektakel en hilariteit.

We spelen in toernooivorm van 3×3 tot 6×6 afhankelijk van de groepsgrootte. Iedere ronde duurt 10 minuten. Daarna wissel je door en heb je even pauze. Bubbel voetbal is erg intensief dus op tijd rust houden is wel nodig. En kijken is net zo hilarisch!

Combineer met een Barbecue of buffet

Combineer bubble voetbal met een bbq of buffet, dan kun je nog eens napraten over de grappige acties tijdens het bubble ball. De uitslag zal overigens geen discussie punt zijn. Er is altijd spelbegeleiding aanwezig die tevens scheidsrechter, grensrechter en VAR is.

De spelregels van bubble voetbal

Bij Bubble voetbal gelden in principe dezelfde spelregels als bij normaal voetbal. Er is wel één groot verschil: je mag jouw tegenstander een flinke beuk geven. Zowel van voor, van achter en vanaf de zijkant. Andere overtredingen worden niet getolereerd (al is een sliding of pootje lappen sowieso lastig). Er is altijd een spelbegeleider aanwezig die tevens scheidsrechter is.

Wanneer de bal over de zijlijn gaat mag de tegenstander in plaats van een ingooi een intrap nemen. Probeer om samen met jouw teamgenoten een goal te maken in het doel van de tegenstander. We werken met kleine goaltjes. Als team mag je zelf bepalen of jullie de wedstrijd met een vaste keeper spelen of steeds wisselen. De bal waarmee wordt gevoetbald is een normale voetbal. Iedere wedstrijd duurt 10 minuten, dan wissel je met andere uit je groep of heb je even pauze als je met een kleinere groep (minder dan 16) bent. Bubble voetbal is namelijk veel intensiever dan normaal voetbal, dus maak je borst maar nat!