FAQ items aan het laden...
Helaas is het niet meer mogelijk solexen te huren bij In alle Straten. Kijk snel via onderstaande link naar onze stoere en milieuvriendelijke alternatieven:

Solex verhuur

Lekker ouderwets toeren op een authentieke solex door de prachtige omgeving van Ravenstein.

De solex is het oude bromfietsje van vroeger. Je begint te trappen en na een korte tijd neemt een klein motortje het van je over. Helemaal terug naar de tijd van toen. Wat een nostalgie. Ook als je vroeger geen solex hebt gehad leuk om te doen. We hebben overigens solexen nieuw model (Black and Roll) waarmee de kans op stukken onderweg een stukje kleiner is.

Maak je uitje compleet en reserveer na het solexen een heerlijke barbecue of buffet of combineer met een andere activiteit voor een compleet uitje.

solexverhuur ravenstein
Reserveren Solex rijden
Naar arrangementen
Meest gestelde vragen Solex rijden

Welk rondje je ook wilt rijden

In alle st(r)aten is gevestigd langs de dijk waarlangs kilometers fietspaden zijn aangelegd waarop u ook met de Solex mag rijden. Zo kunt u rustig genieten van de omgeving zonder last te hebben van auto’s die u afsnijden. Wij hebben een aantal routes voor je uitgezet die afgestemd zijn op de verhuurtijd (3 uur of 1,5 uur). Op deze route’s kom je ook de nodige terrasjes tegen. Ben je bekend in de buurt ben je natuurlijk vrij om zelf een ander rondje te rijden. 

De regen regelingregenregeling solex

Vaak plant u uw uitje al lange tijd van te voren en er zit natuurlijk altijd een kans in dat het in ons regenachtige Nederland uitgerekend op de dag dat u wilt gaan rijden slecht weer is. Wij willen u graag een leuk uitje bezorgen en denken dat dat bij slecht weer moeilijk is. U kunt uw reservering dan ook kosteloos laten vervallen bij slecht weer. U kunt kiezen voor een andere datum. In alle St(r)aten bepaalt de ochtend van de rit of wel of niet gereden kan worden en bieden in overleg indien mogelijk een alternatief programma.

Hulp bij pech onderweg

Wij maken gebruik van moderne solexen (bouwjaar 2007, model black n roll) waardoor de kans op stukken onderweg een stuk kleiner is. Maar als de solex je onderweg toch in de steek laat, dan komen wij direct naar je toe en brengen een andere, zodat je in ieder geval snel weer verder kunt snorren.

Afspraken & afspraakjes

We willen graag een afspraak met je plannen voor een uniek dagje uit. Hiervoor moeten we vooraf wel wat afspraken maken die zijn vastgelegd in onze algemene voorwaarden. Een korte samenvatting:

  • Elke bestuurder dient minimaal 19 jaar te zijn of in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat
  • De solexen dienen op tijd terug gebracht te worden. De tijd dat de solexen later terug zijn zal in rekening worden gebracht. (€ 2,50 per kwartier)
  • Voor aanvang dient u zich op de hoogte te stellen van onze huurvoorwaarden.
  • De solextochten zijn niet geschikt voor groepen die uit zijn op een middagje crossen door de bossen. Solexen is rustig genietend pruttelen!
solex-rijden-ravenstein

Losse verhuur 3 uur

€ 32,50 (3 uur)

Inclusief route naar keuze, uitleg vooraf, hulp bij pech onderweg, brandstof, verzekering

Reserveren
solexverhuur

Losse verhuur 1.5 uur

€ 25,00 (1,5 uur)

Inclusief route naar keuze, uitleg vooraf, hulp bij pech onderweg, brandstof, verzekering

Reserveren
appelgebak-happen-en-snorren

Happen en snorren

€ 59,50

Inclusief 4 gangen diner, route, uitleg vooraf, hulp bij pech onderweg, brandstof, verzekering

MEER INFO