Escape Room & VR Room

Vanaf € 40,00 p.p.

Combineer een escape room uitje met een reis in de virtuele wereld. In de escape room probeer je te ontsnappen uit de ruimte. Bij de VR room ontsnap je aan de werkelijkheid. Zowel VR Room als escape room zijn geschikt voor jong en oud (vanaf 8 jaar) en het leukste uitje met vrienden, familie of collega’s.

Ga in de VR Room diepzeeduiken, een ritje in de achtbaan maken, op safari, schieten op aliens, racen op formule 1 parcours of lieven lekker relaxt rondkijken op de Malediven of onder de Eifeltoren. Het kan allemaal in de virtuele wereld. Er is zelfs een virtuele escape room. Alles over VR Room

In de Escape room is de spanning te snijden. Je hebt precies 1 uur de tijd om te ontsnappen of de puzzels en raadsel op te lossen en de nodige sloten te vinden en te openen. We hebben 3 Escape rooms (De Boerenstal, De Wijnkelder, XXL De speld in de Hooiberg) waarin je in totaal tot 36 personen kunt spelen. Alles over Escape rooms

Bij 2 – 6 personen:
Keuze uit Escape room De Wijnkelder of Escape room De Boerenstal + VR Room naar keuze € 240,00 (ongeacht het aantal personen)

Vanaf 7 personen:
Keuze uit Escape room De Wijnkelder,  Escape room De Boerenstal, Escape room XXL speld in de Hooiberg + VR Room naar keuze € 40,00 p.p.

  • Duur VR Room: 90 minuten
  • Duur Escape room: 60 minuten
Arrangement reserveren
<< Terug naar vorige pagina