VR Room - In Alle St(r)aten

Ga op avontuur in de
virtuele wereld

ONTDEK DE VIRTUELE WERELD

Alles over onze VR Rooms!

Wil jij de spannende wereld van Virtual Reality ontdekken? Boek dan een VR Room en maak in 90 minuten een reis naar verschillende werelden. Het is een ervaring die geschikt is voor alle leeftijden, dus zowel jong als oud kan meedoen! En geloof me, het wordt gegarandeerd het leukste uitje ooit, of je nu met je vrienden, familie of collega’s bent. Dus waar wacht je nog op? 

Prijs: al vanaf € 24,50*

*genoemde prijs is in combinatie met een bbq of buffet

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Family, combat, F1 of explore?

Kies jouw VR Room

In iedere VR Room heb je een mega groot aanbod van spellen in een algemeen thema. In iedere kamer kun je dus schieten, diepzee duiken of skien of in de achtbaan. Iedere kamer heeft hier bovenop een extra element wat alleen in die kamer mogelijk is. 

VR-Room Family

2 tot 6 personen – 90 min

Prijs: € 150,00 

VR-Room Combat

2 tot 6 personen – 90 min

Prijs: € 150,00 

VR-Room Formule 1

2 tot 6 personen – 90 min

Prijs: € 150,00 

VR-Room Explore

2 tot 4 personen – 60 min

Prijs: € 135,00 

Bijzondere uitjes op een bijzonder duurzame locatie, midden in de natuur.​

In alle Straten is te vinden midden in een natuurgebied. We waarderen en respecteren die prachtige natuur om ons heen. Dit vind je in alle facetten van onze bedrijfsvoering terug. We stoppen niet bij alleen zonnepanelen, maar hebben zelfs ons eigen (voedsel)bos aangelegd. 

speel met 2 tot 6 personen 

VR-Room Family

Bij deze VR experience gaan jong en oud samen op avontuur. Lopen over een plank lijkt gemakkelijk, maar zodra je de VR bril opzet lijkt het alsof de plank op grote hoogte tussen twee flatgebouwen in ligt. Dat loopt ineens een stuk lastiger. Dan krijg je daarbij ook nog een schepnet in je handen en aan jou de taak op deze hoogte de vrolijk fluitende vogeltjes te vangen. Gegarandeerd dat je bij deze ervaring minstens een kriebel in je buik krijgt. In de VR Room Family kun je naast de plank nog vele andere VR ervaringen opdoen. Een van onze VR experts begeleidt je de hele tijd en samen met hem/haar maakt iedereen zijn eigen VR experience.

✓  2 hoogwaardige VR-sets
✓  90 minuten speeltijd
✓  Ruim 50 VR Expierences
✓  1 professionele begeleider
 4D Plank

VR Room
VR Room
VR Room
VR Room
VR Room
VR Room

speel met 2 tot 6 personen 

VR-Room Combat

Sta paraat voor een meeslepende VR-ervaring waar jij de keuze hebt: verdedig jezelf of ga in de aanval! Met een levensechte 4D-gun die synchroon beweegt met het VR-spel, ben je echt ondergedompeld in de actie. Bereid je voor op een interactief spel waar je vanuit alle hoeken wordt aangevallen. Kies slim: duik achter virtuele barricades of grijp je schild om jezelf te beschermen. En dat is nog niet alles! Naast deze intense schietervaringen biedt onze VR-room nog eens 50 andere opwindende VR-ervaringen om van te genieten. Kom en ontdek het zelf!

✓  2 hoogwaardige VR-sets
✓  90 minuten speeltijd
✓  Ruim 50 VR Expierences
✓  1 professionele begeleider
 4D Shooter

speel met 2 tot 6 personen 

VR-Room Formule 1

Stap in de ultieme race-ervaring en voel je als Max Verstappen achter het stuur, scheurend over de meest sensationele circuits in iconische racewagens. Zodra je deze VR Room binnenstapt, waan je je meteen op het Formule 1-circuit. Een voor een neem je plaats achter het stuur, gegrepen door de realiteit van de virtuele wereld. Met de VR-bril op zie en hoor je alles om je heen, omgeven door het geluid en de beelden van de Formule 1. Je voelt de adrenaline door je aderen stromen en bijna ruik je het brandende asfalt. En dat is nog niet alles! Naast de opwindende race-ervaringen biedt onze VR-room nog eens 50 andere boeiende VR-ervaringen om te ontdekken. Mis het niet!

✓  2 hoogwaardige VR-sets
✓  90 minuten speeltijd
✓  Ruim 50 VR Expierences
✓  1 professionele begeleider
4D Racing Expierence in racestoel

VR Room
VR Room
VR Room
VR Room
VR Room
VR Room

speel met 2 tot 4 personen 

VR-Room Explore

Sta je te popelen om je eerste stappen te zetten in de wereld van VR? Duik dan in een avontuurlijke ontdekkingsreis en ontdek hoe waanzinnig de virtuele wereld kan zijn met onze VR Room Explore! Hier krijg je de kans om te proeven van de wonderen van Virtual Reality, begeleid door een ervaren VR-expert die je alles vertelt over de mogelijkheden die deze technologie biedt. Let op: in tegenstelling tot andere kamers is de tijd hier iets korter en hebben we één hoogwaardige VR-headset beschikbaar in plaats van twee. Maar maak je geen zorgen, de ervaring zal nog steeds adembenemend zijn!

✓  1 hoogwaardige VR-sets
✓  60 minuten speeltijd
✓ 
Ruim 50 VR Expierences
✓  1 professionele begeleider

Sfeerimpressie VR Room

ONTDEK DE VIRTUELE WERELD

Altijd een persoonlijk Virtual Reality avontuur

De tijd dat je de VR-room gereserveerd hebt is er constant een persoonlijke VR-expert aanwezig met wie je een programma samen vol onvergetelijke VR-ervaringen kunt samenstellen. Dit kan dus voor iedereen anders zijn. Jij vindt actie en avontuur misschien leuk waar iemand anders zijn hoogtevrees kan overwinnen door op een hoog gebouw over de stad uit te kijken. Kom langs en beleef jouw uniek Virtual Reality avontuur! We werken met professionele VR Brillen dus heel wat anders dan een brilletje van karton met een telefoon zoals je dat misschien al kent.

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

Beschikbaarheid/reserveren

Datum prikken?

Maak er een compleet uitje van. We maken graag een programma voorstel!

compleet (bedrijfs)uitje

Combineer de VR Room met andere coole activiteiten

Bij In alle St(r)aten kun je de VR-room combineren met andere spannende activiteiten. Geniet van de prachtige omgeving op de E-chopper, ga de uitdaging aan in ons klimpark op de teambuildingstower of megawand of laat je opsluiten in onze escaperoom.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal
Escapekist
Foodtruck
binnen-beach

Van BBQ tot buffet

Een compleet dagje uit? Daar hoort lekker eten & drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daar bij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”.  We hebben verschillende, je kunt wel zeggen zeer bijzondere ruimtes waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. Dus zowel zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffet.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Een VR Room is een ruimte waarin je gebruik maakt van VR brillen, waardoor je allerlei ervaringen in de virtuele wereld kunt beleven. Je huurt onze VR rooms voor 60 of 90 minuten en gedurende deze tijd is er constant een VR Expert aanwezig die je begeleidt en samen met hem stel je een programma samen dat jou aanspreekt. En het is wel wat meer dan kijken naar een film. Jij wordt zelf onderdeel van de film. Wij beschikken over een ruim aanbod indrukwekkende Virtual Reality ervaringen, die zowel heftig als rustgevend kunnen zijn. Denk hierbij aan het staan op een wolkenkrabber, vuurballen schieten uit je handen, rondvliegen in space, racen op een Formule 1 circuit of virtueel op vakantie gaan.

We hebben een VR Room explore zonder thema waarin je in een klein groepje kennis kunt maken met de Virtuele wereld. Om de ervaring extra realistisch en bijzonder te maken bieden we daarnaast drie thema kamers. Hierin krijg je naast de basis ervaringen een 4D toevoeging en waan je jezelf in de kamer in het thema door de prachtige wandbedrukkingen en aankleding. We hebben de volgende thema kamers: – VR Room Family met 4D plank – VR Room Combat met 4D gun – VR Room Formule 1 met 4D racestoel.

Je kunt tot 24 personen tegelijk spelen bij In Alle Straten. We hebben in totaal 4 VR Rooms waarbij in iedere kamer 2 tot 6 personen kunnen spelen. Ben je met meer dan 24 personen? Dan maken we graag een programma op maat voor je waarbij we andere activiteiten kunnen combineren zoals Escape room of e-chopper rijden.  

Nee, er zijn in iedere VR Room twee professionele VR sets aanwezig. Wij hebben hier bewust voor gekozen. Een eerste kennismaking met Virtual Reality kan als behoorlijk heftig ervaren worden, waardoor de afwisseling een mooi moment is om een ervaring even te laten bezinken. Daarnaast is het minstens net zo leuk om te kijken naar je collega’s, vrienden of buren. Als je niet zelf de VR bril op hebt kun je namelijk op beeldschermen zien wat degene ziet die wel de bril op heeft. Een beetje zoals bij bowlen dus. Niet iedereen gooit tegelijk maar je speelt wel samen.

Nee, zeker niet. Een VR Expert zal je de gehele tijd begeleiden en samen met hem of haar kies je de spellen of 360 graden filmpjes die het best bij jou passen. Zo kan de één ontspannen naar een video kijken terwijl de ander zich uitleeft met de wildste games of een ritje in de achtbaan. Dankzij de afwisseling is er voor ieder wat wils. Als je vaker terugkomt kun je een spel dat je eerder leuk vond bijvoorbeeld ook in een ander level spelen.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!