Loading...

Alles over onze VR Rooms

Wil jij de spannende wereld van Virtual Reality ontdekken?
Boek dan een VR Room en maak in 90 minuten niet alleen een reis om de wereld maar een reis naar verschillende werelden. Het is geschikt voor jong en oud en het leukste uitje met vrienden, familie of collega’s.

Altijd een persoonlijk Virtual Reality avontuur

De tijd dat je de VR-room gereserveerd hebt is er constant een persoonlijke VR-expert aanwezig met wie je een programma samen vol onvergetelijke VR-ervaringen kunt samenstellen. Dit kan dus voor iedereen anders zijn. Jij vindt actie en avontuur misschien leuk waar iemand anders zijn hoogtevrees kan overwinnen door op een hoog gebouw over de stad uit te kijken. Kom langs en beleef jouw uniek Virtual Reality avontuur! Benieuwd hoe de ruimte’s eruit zien? Kijk bij impressie vr room daar vind je ook een filmpje van de ruimtes. Kijk ook eens op www.vrroomravenstein.nl 

Maak je uitje compleet met een BBQ of buffet.

Naar arrangementen
Naar arrangementen

VR Room Formule 1

2 tot 6 personen

MEER INFO

VR Room Combat

2 tot 6 personen

MEER INFO

VR Room Family

vanaf 6 personen

MEER INFO
VR-room

VR Room Explore

2 tot 4 personen

MEER INFO

Kinderfeest VR Basic

Vanaf 6 personen

MEER INFO

Kinderfeest VR Compleet

Vanaf 6 personen

MEER INFO

De VR Room met een extraatje

De wereld van Virtual Reality ontdek je in een van onze speciaal ingerichte Virtual Reality kamers! We hebben in totaal 4 VR rooms. De thema kamers Formule 1, shooting en family zijn allemaal voor 2-6 personen en huur je voor 90 minuten. Onze VR Rooms zijn standaard uitgerust met een ruim aanbod aan Virtual Reality ervaringen. Deze zijn in iedere VR-room hetzelfde. Bovenop deze ervaringen bieden we in de thema kamers een extraatje in een bepaald thema. Daarnaast bieden we VR Room explore voor 2-4 personen om ervaring op te doen en kennis te maken met VR. In deze kamer gebruik je 1 bril en er is geen extra 4D ervaring. Maar je hebt nog steeds wel de keuze uit meer dan 50 VR ervaringen.

Kijk voor meer informatie over onze VR Rooms op onze speciale website.

Bekijk website
Bekijk website