FAQ items aan het laden...

Alles over onze VR Rooms

Wil jij de spannende wereld van Virtual Reality ontdekken?
Boek dan een VR Room en maak in 90 minuten niet alleen een reis om de wereld maar een reis naar verschillende werelden. Het is geschikt voor jong en oud en het leukste uitje met vrienden, familie of collega’s.

We hebben verschillende VR Rooms, zie onderstaand voor de thema kamer en prijzen. Of klik op reserveren op te zien welke kamer vrij is en de bijbehorende prijzen.

  • Boek je een VR Room in combinatie met een bbq of buffet betaal je slechts € 24,50 p.p.
  • Boek je alleen de VR Room betaal je een vast bedrag per kamer
VR-Room
Reserveren
Offerte
Impressie VR Room
VR Room en arrangementen
Meest gestelde vragen VR Room

Impressie van de VR Room

Altijd een persoonlijk Virtual Reality avontuur

De tijd dat je de VR-room gereserveerd hebt is er constant een persoonlijke VR-expert aanwezig met wie je een programma samen vol onvergetelijke VR-ervaringen kunt samenstellen. Dit kan dus voor iedereen anders zijn. Jij vindt actie en avontuur misschien leuk waar iemand anders zijn hoogtevrees kan overwinnen door op een hoog gebouw over de stad uit te kijken. Kom langs en beleef jouw uniek Virtual Reality avontuur! We werken met professionele VR Brillen dus heel wat anders dan een brilletje van karton met een telefoon zoals je dat misschien al kent. Benieuwd hoe de ruimte’s eruit zien? Kijk bij impressie vr room daar vind je ook een filmpje van de ruimtes.

In alle VR Rooms meer dan 50 spellen

In elke VR Room hangen twee complete VR sets. Daarmee kunnen in iedere ruimte 2 mensen tegelijk spelen. Op iedere VR set kun je kiezen uit meer dan 50 spellen. Ook in de family kamer kun je dus schietspellen spelen, alleen dan zonder gun. De controllers zijn dan je geweer. Welke VR Room je dus ook kiest, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Een VR expert begeleid je en je kunt ter plekke aangeven welke beleving je wil ervaren. Op reis naar de Maledieven, schieten op aliens, dorito’s ontwijken of liever skien in de Alpen.

Onze VR Rooms

Maak je uitje compleet met een BBQ of buffet.

Naar arrangementen
Naar arrangementen

Combineer met een van onze andere unieke activiteiten.

Naar activiteiten
Naar activiteiten

VR Kinderfeest

Wil je een super cool kinderfeest? Kies maar uit Kinderfeest VR Basic of Kinderfeest VR Compleet. Je maakt sowieso de blits bij je vrienden. Bedenk maar alvast waar jouw avontuur naartoe gaat. Meer info

2024-01-02T23:34:32+01:00
Ga naar de bovenkant