Bourgondische bbq - In Alle St(r)aten

Bourgondische bbq

Authentiek lekker

Barbecue in een houtgestookte steenoven

Wij maken de ouderwetse steenoven voor je aan die het vlees een smaak geeft die niet op een gasbarbecue te evenaren is. Een klein foodtruckje komt naar je toe met alle verse ingrediënten. Het lijkt wel een snoepwinkel waaruit je alles kunt pakken wat je lekker vindt. Je maakt zelf het vlees en de vis klaar met jouw groep. Vlees trouwens van bourgondische afmetingen dat je deelt met elkaar. 

De barbecue is altijd 3 uur en altijd inclusief drankjes (bier, wijn, fris). Al inclusive genieten dus. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent.

achtergrond
Bourgondische bbq
Bourgondische bbq
achtergrond
Foodtruck
Winter bbq

vles, vis, verse kruiden

Een foodtruckje speciaal voor jouw groep

Bij de Bourgondische BBQ vullen we de foodtruck met een breed assortiment heerlijke verse ingrediënten. Kies wat jij lekker vindt.

Sfeerimpressie Bourgondische bbq

E - Chopper
Bakhuisje
Bakhuisje

Genieten van het betere buitenleven

Bakhuisje in de Boomgaard

Kom heerlijk genieten van de Bourgondische BBQ in het Bakhuisje in de Boomgaard!  We reserveren deze locatie altijd exclusief voor jouw groep voor de duur van de bbq. Geniet van de natuurlijke omgeving met het uitzicht over de weilanden en de polder van Dieden terwijl de avondzon heerlijk schijnt. Wat wil je nog meer? Een drankje misschien? Die staan voor jullie klaar in het Bakhuisje in de Boomgaard. Zelfbediening, dus zorg ervoor dat je niets tekort komt! 

Altijd een compleet uitje.
Ontdek de mogelijkheden!

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat.  Een compleet uitje met allerlei leuke activiteiten. Kies jouw activiteit, kies jouw buffet.. nu alleen nog een datum en klaar ben je.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 10 tot 25 personen genieten van een heerlijke Bourgondische bbq in het Bakhuisje in de Boomgaard. We zorgen ervoor dat er een foodtruck met allerlei verse ingrediënten naar jullie toekomt. De foodtruck vullen we met spare ribs, boeren beenham, kip op het bot, diverse hele vissen, stokbrood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade, kartoffelsalade, vier soorten salades en verse groenten om zelf te stomen.

Ja, tijdens de Bourgondische bbq is er onbeperkt drinken inbegrepen met het Basis drankpakket. Dat betekent dat je tijdens de Bourgondische bbq kunt genieten van een ruime selectie aan drankjes zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. Dus neem gerust nog een verfrissend drankje terwijl je geniet van de heerlijke bbq.

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!