Koud warm buffet - In Alle St(r)aten

Koud warm buffet

Authentiek lekker

Een echte klassieker

Hey daar, welkom bij ons geweldige koud/warm buffet! Een echte klassieker maar nog altijd super lekker en gevarieerd. Van klassieke favorieten zoals de Boeuf Bourguignon tot Bami Pangang, we hebben voor elk wat wils. En laten we eerlijk zijn, wat is een buffet zonder sappige kipsaté en knapperige frietjes? Maar wacht, er is meer! We hebben ook een assortiment aan salades, van de traditionele rundvleessalade tot frisse rauwkostsalades. En vergeet niet om je stukje stokbrood te dippen in onze verrukkelijke kruidenboter en tapenade. Dus schuif gezellig aan.

Tip: maak compleet met een all inclusive drankarrangement. 

Koud warm buffet
Koud warm buffet
Koud warm buffet
Koud warm buffet
Koud warm buffet
Koud warm buffet

al jaren onze topper

Voor ieder wat wils met het koud/warm buffet

Ontdek onze echte klassieker: het Koud/warm buffet. Genoeg keuze voor iedereen. Van Bami Pangang tot heerlijke Indonesische bami en nasi.

Sfeerimpressie Koud/warm buffet

Maak het helemaal af 

Toetjes!

Heb je voor het koud/warm buffet gekozen. Maak het dan helemaal compleet en boek een heerlijk toetjesbuffet. Een echte aanrader. Een heel buffet waarbij je onbeperkt kunt genieten van diverse taarten, soesjes, verschillende soorten ijs en slagroom   Liever iets kleins als nagerecht. Kies dan voor een Ben & Jerry’s ijs, of Boerderijs!  

Toetje
Boerderijs
Ben & Jerry's ijs

Drankjes afkopen... of juist niet

Afkopen drankjes of liever achteraf afrekenen wat je hebt gedronken? Het kan allemaal. We bieden diverse drankarrangementen. Kies het pakket dat het best past bij jouw gasten. 

Club binnen beach
Binnen beach
Binnen beach

exclusief voor jouw groep

Unieke eetlocaties

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Het Koud/warm buffet boeken we altijd exclusief voor jouw groep.  Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en de unieke ruimte die we voor jullie inplannen alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur van het Koud/warm buffet afgestemd op de groepsgrootte.  

Compleet uitje?
Ontdek de mogelijkheden!

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten bieden we een breed aanbod activiteiten voor alle leeftijden. Ga op reis naar de virtuele wereld in onze VR Room of sluit af met een Pubquiz voor de hele groep. Is teambuilding belangrijk. We hebben de ultieme teambuildingstower in ons klimpark. Liever wat rustiger aan? Ga dan voor laser kleiduif schieten. We zijn een kei in het organiseren van complete uitjes.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 15 personen genieten van een heerlijk Koud/warm buffet in één van onze super mooie locaties. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je het Koud/warm buffet los reserveren.

Nee, er is geen drinken inbegrepen tijdens het Koud/warm buffet. Natuurlijk kun je drankjes aan de bar bestellen op basis van nacalculatie. Daarnaast kun je alle drankjes ook van te voren af kopen op basis van een drankarrangement.

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!