Luxe lunch - In Alle St(r)aten

Luxe lunch

goed, beter, best

Geniet van de Luxe Lunch!

Leg jezelf en jouw groep eens echt in de watten. Met deze luxe lunch heb je een uitgebreid buffet exclusief voor jouw groep. We starten met twee soorten soep, door naar diverse harde en zachte broodjes met luxe beleg, twee soorten gezonde salades en voor deze keer een broodje kroket. Nog altijd de meest gevraagde snack van Nederland tijdens (bedrijfs)uitjes. Uiteraard zijn koffie, thee, water en fruitsap inbegrepen bij de prijs.

 

 

 

High tea
Koud warm buffet
Luxe lunch
High tea
Luxe lunch
Luxe lunch

luxe broodjes, soep, salade

Geniet van een Luxe lunch vol huisgemaakt lekkers

Zin in een smakelijk feestje? Onze luxe lunch is precies wat je nodig hebt om jezelf te verwennen na een leuke activiteit of om je dag goed te beginnen.

Sfeerimpressie Luxe Lunch

Bakhuisje
Binnenwei
Binnenwei

exclusief voor jouw groep

Unieke eetlocaties

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. De Luxe lunch boeken we altijd exclusief voor jouw groep. Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en de unieke ruimte die we voor jullie inplannen alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur voor de Luxe lunch afgestemd op de groepsgrootte.  

Altijd een compleet uitje!
Ontdek de mogelijkheden!

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat. We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring kun je erop vertrouwen dat je bij ons aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Lees de review maar eens van klanten die je voor gingen en we vaak terug zien. Dus, wil jij ook een perfect uitje gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken. 

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 10 personen genieten van een heerlijk Luxe Lunch buffet in één van onze super mooie locaties. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je de Luxe Lunch los reserveren bij ons!

Zeker weten! Bij onze luxe lunch zijn koffie, thee, water, melk en fruitsap  inbegrepen.

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!