Blijf je eten?2022-08-31T16:37:31+02:00
FAQ items aan het laden...

Een compleet dagje uit? Daar hoort lekker eten en drinken bij!

Na de lockdown eindelijk weer een uitje, personeelsfeest, vrijgezellendag of dag met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken is bij ieder uitje belangrijk en bij In Alle St(r)aten altijd goed verzorgd. Uiteraard houden we ons aan de geldende coronamaatregelen. We hebben in ieder geval ruimte genoeg. Indoor EN outdoor. Dus zowel zomer als winter kun je terecht voor barbecue tot buffet. Kies voor het Bakhuisje in de Boomgaard (buiten), De Binnenwei (binnen) of een groot indoor beach: Club Binnen Beach!

Alle buffetten en barbecues op een rijtje

Om het je gemakkelijk te maken al onze buffetten op een rijtje. Lekker overzichtelijk, daar houden we van. We adviseren je graag over het buffet dat het best bij jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag past en maken graag een passen programma voorstel. Mail ons je wensen en wij doen de rest!

Lunchbuffet

Onze eetlocaties, stuk voor stuk uniek!

bakhuisje banner

Bakhuisje in de Boomgaard

In het gezellige bakhuisje kun je pas echt genieten van het betere buitenleven. Een kleine foodtruck is goed gevuld met alle ingrediënten. En mocht het wat slechter weer zijn, dan kunnen we een extra overkapping maken. Aan alles is dus gedacht, jij hoeft alleen nog te genieten van de omgeving.

MEER INFO
binnenweide banner

De Binnenwei

Ben je nu buiten of is dit toch binnen? Door de grote wandbedrukkingen en het gras op de grond lijkt het bijna buiten. Bij slecht weer weet je echter zeker dat je in de binnenwei gegarandeerd droog zit. Er zijn grote smoker look a like barbecues waardoor je zomer en winter terecht kunt voor barbecue tot buffet

MEER INFO

Club Binnen Beach

Dit is wel een heel bijzondere feestlocatie. Als je hier binnen stapt lijkt het alsof je zo het strand op stapt. Heerlijke loungehoeken, een foodtruck en natuurlijk een cocktailbar. En de zon schijnt gegarandeerd.

MEER INFO
vr cafe

Vr Cafe

Het VR cafe sluit aan op onze VR Rooms dus perfect te combineren. Het cafe heeft een gezellige industriële look. Er staan diverse statafels en een loungebank. Het VR cafe is perfect voor kleinere groepen.

MEER INFO

Combineer met een van de vele activiteitensolex rijden

Naast lekker eten en drinken hebben we ook een ruim aanbod aan activiteiten voor jouw bedrijfsuitje of familiedag. Ga eerst de dijken rondom Ravenstein verkennen op de E-chopper of heb de wereld aan je voeten in een VR Room. Liever een workshop drone vliegen of escape room. Het kan allemaal. Hoe dan ook valt afsluiten met een barbecue of buffet bij de groep altijd wel in de smaak.

En lekker gemakkelijk:

  • Alles op één locatie
  • één aanspreekpunt
  • één factuur
MEER INFO