Pizza party - In Alle St(r)aten

Pizza party

Is er een andere manier?

Pizza's uit de houtgestookte steenoven

Hoe de authentieke steenoven beter te gebruiken dan voor pizza’s. Als je pizza’s uit een steenoven ooit hebt gegeten wil je geen andere meer. En het is natuurlijk leuk om samen lekker te kokkerellen en bezig te zijn. Voor jong en oud een leuk uitje. Er liggen deegbolletjes klaar die je nog op de juiste manier moet uitrollen. Kies zelf of je een grote of juist heel veel kleintjes maakt. Daarna beleg je het deeg. Jij kunt precies die ingrediënten kiezen die jij lekker vindt, je moet alleen zelf nog even de groentes snijden.

De barbecue is altijd 3 uur en altijd inclusief drankjes (bier, wijn, fris). All inclusive genieten dus. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent.

achtergrond
E- Chopper
Pizzaparty
achtergrond
Foodtruck
Pizza party

hoort ananas op een pizza?

Kies jouw ingrediënten zelf uit de foodtruck

Bij de pizza party vullen we de foodtruck met een breed assortiment heerlijke verse ingrediënten. Kies wat jij lekker vindt!

Sfeerimpressie Pizza party

E - Chopper
Bakhuisje
Bakhuisje

Het betere buitenleven

Bakhuisje in de Boomgaard

Kom heerlijk genieten van onze Pizza party in het Bakhuisje in de Boomgaard waarin we de pizza party altijd houden. Een foodtruck komt naar je toe gereden, vol met alle benodigde ingrediënten voor de perfecte pizza. Lekker genieten in de natuur met uitzicht over de weilanden en de polder van Dieden, terwijl de avondzon heerlijk schijnt. Wat wil je nog meer? Een drankje misschien? Die staan voor jullie klaar in het Bakhuisje in de Boomgaard. Zelfbediening, dus zorg ervoor dat je niets tekort komt! 

Het bakhuisje altijd exclusief voor jouw groep gereserveerd

De pizza party boeken we altijd exclusief voor jouw groep. We rijden het foodtruckje naar je toe met alle ingredienten. Deze foodtruck is daar speciaal en alleen voor jouw groep. Dat wil zeggen dat je de ingredienten NOOIT deelt met een andere groep en de boomgaard alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur van 3 uur voor de pizza party. 

Altijd een compleet uitje.
Ontdek de mogelijkheden!

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat.  Een compleet uitje met allerlei leuke activiteiten. Kies jouw activiteit, kies jouw buffet.. nu alleen nog een datum en klaar ben je.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 10 personen genieten van een heerlijke Pizza party in het Bakhuisje in de Boomgaard. We zorgen ervoor dat er een foodtruck met alle benodigde ingrediënten naar jullie toekomt, zodat je zelf jouw perfecte pizza kunt samenstellen. 

Ja, tijdens de Pizza Party is er onbeperkt drinken inbegrepen met het Basis drankpakket. Dat betekent dat je tijdens de Pizza party kunt genieten van een ruime selectie aan drankjes zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. Dus neem gerust nog een verfrissend drankje terwijl je geniet van je heerlijk pizza! 

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!