Je laatste feestje - In Alle St(r)aten

Je laatste feestje

Condoleance in stijl

Omdat het leven uniek is, mag het afscheid dat ook zijn.

Afscheid nemen op een bijzondere manier. Niet in een standaard crematorium maar echt anders. Of je nu een laatste feestje in gedachten hebt of liever een traditionele bijeenkomst, wij helpen je graag om het afscheid te organiseren zoals jouw geliefde dat had gewild. Vertrouw erop dat alles goed geregeld wordt; ontzorgen is onze specialiteit. We bieden verschillende mogelijkheden, zoals een koffietafel om te proosten op het leven van je dierbare of een complete ceremonie. Of je nu een intieme bijeenkomst wilt voor 30 personen of een grotere bijeenkomst tot 200 personen, wij staan voor je klaar.

Het leven van je dierbare was uniek, en daar hoort een afscheid bij dat net zo bijzonder is. Neem contact met ons op via info@inallestraten.nl of bel naar 0486-43 65 61 voor meer informatie over de mogelijkheden. In het weekend en avonden bereikbaar op: 06-1061 1931

Laatste feestje
Laatste feestje
Laatste feestje
Laatste feestje
Laatste feestje
Laatste feestje

Laatste feestje

Koffietafel met borrel arrangement

We creëren graag een afscheid op maat. Ons koffietafel/borrelarrangement biedt een moderne twist aan traditionele bijeenkomsten. Geen broodjes en cake, maar een viering van het leven met een assortiment bittergarnituur en een drankje om te proosten op mooie herinneringen. In een ontspannen sfeer kunnen gasten napraten, elkaar steunen en de bijzondere verhalen van het leven delen. Want ieder afscheid verdient een persoonlijke touch.

Neem contact op voor de mogelijkheden via mail: info@inallestraten.nl of telefoon: 0486- 43 6561

Snelle reactie, omdat wij begrijpen hoe belangrijk vlotte communicatie is voor jouw gemoedstrust en tevredenheid.

Laatste feestje

Koffietafel met
lunch arrangement

Je hoort het steeds vaker. Het afscheid mag een ode aan het leven zijn. Bij ons begrijpen we dat maar al te goed. Daarom creëren we tijdens de koffietafel een sfeer waarin het leven wordt gevierd. Een moment om te proosten op mooie herinneringen, om samen te zijn, elkaar te steunen en warme verhalen te delen. In een luchtige omgeving, omringd door dierbaren, bieden we een assortiment van belegde luxe broodjes. 

Heb je iets anders in gedachte? We maken graag een bijeenkomst op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden via mail: info@inallestraten.nl of telefoon: 0486- 43 6561/ 06- 1061 1931

✓ Snelle reactie, omdat wij begrijpen hoe belangrijk vlotte communicatie is voor jouw gemoedstrust en tevredenheid.

Laatste feestje
Laatste feestje
Laatste feestje
Laatste feestje
Laatste feestje
Laatste feestje

Laatste feestje

Complete afscheidsceremonie

Het valt niet mee als je een locatie zoekt voor een afscheid die net even anders is dan een standaard crematorium. Een zaal die groot genoeg is.  Je wil mooie foto’s en filmpjes laten zien dus in de ruimte moeten de nodige audiovisuele middelen aanwezig zijn, uiteraard ondersteunt door prachtige muziek die met zorg uitgekozen is.En het belangrijkste is dat alles perfect geregeld is, zonder dat jij je daar zorgen over hoeft te maken.

Bij In alle St(r)aten weten we wat ontzorgen is. We gaan graag met je in gesprek zodat je precies kunt aangeven wat je in gedachten hebt. 

Neem contact op voor de mogelijkheden via mail: info@inallestraten.nl of telefoon: 0486- 43 6561/ 06-1061 1931

Snelle reactie, omdat wij begrijpen hoe belangrijk vlotte communicatie is voor jouw gemoedstrust en tevredenheid.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!