Bubbel bal - In Alle St(r)aten In alle Straten

Bubbel bal
Gegarandeerd lol

Altijd Lachen, gieren, brullen

Hilarisch bubbel voetbal

Tijdens deze super grappige activiteit draag je een met lucht gevulde bal. Alleen dat ziet er al grappig uit, maar dan moet je ook nog gaan voetballen. Gewoon voetbal zoals je dat kent maar hier mag beuken en botsen tegen elkaar wel. Dat maakt het extra hilarisch.

Je maakt overigens altijd een zachte landing. De vele botsingen en valpartijen zullen garant staan voor veel spektakel en hilariteit. Ook als je even niet meespeelt maar kijkt naar de andere teams. Ideaal als vrijgezellenfeest, vriendenuitje of kinderfeest.

Prijs: al vanaf € 17,50 per persoon

 
achtergrond
Bubble bal voetbal
Bubble bal voetbal

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Compleet uitje? Vraag dan een gratis offerte aan!

Ben je met een groep (vanaf 15 personen) en op zoek naar een compleet uitje? Vraag dan een offerte aan.  Je ontvangst deze inclusief een programmavoorstel binnen 48 uur. 

achtergrond
Bubble bal
Bubble bal

Super grappig en ongevaalijk

Ongecontroleerd je vrienden te lijf gaan

Welkom bij Bubbelbal, het hilarische voetbalspel waarbij je zonder remmingen je tegenstanders van het veld kunt beuken! Maar maak je geen zorgen, want dankzij de opblaasbare bubbels waarin je gehuld bent, voel je helemaal niets en is het volkomen veilig. Het is een absoluut gekke ervaring waarbij je elkaar kunt aanvallen en rollen zonder je zorgen te maken over blessures. Perfect voor een geweldig dagje uit met vrienden, familie of collega’s!

Sfeerimpressie Bubbel bal

Competie en conditie

Wie wint het toernooi?

We starten het bubbel bal met een duidelijke uitleg.  Een van onze teamleiders controleert of iedereen de Bubble ball goed aan heeft. Daarna volgen wat oefeningen om te wennen aan de enorme bal om je heen. Een koprol maken in de bubbelbal is een standaard onderdeel.

Daarna gaan we een toernooi spelen van 3×3 tot 6×6 afhankelijk van de groepsgrootte. Iedere ronde duurt 10 minuten. Daarna wissel je door en heb je even pauze. Bubbel voetbal is super intensief dus op tijd rust houden is wel nodig. En kijken is net zo hilarisch!

achtergrond
Bubble bal
Bubble bal

In alle St(r)aten- meer dan 10 jaar ervaring in uitjes!

Al meer dan 10 jaar verzorgen we dagelijks unieke uitjes. Geen grootschalige massale locatie, maar gemoedelijke Brabantse gezelligheid met gevoel voor professionaliteit en een bedrijf dat duurzaamheid in praktijk brengt.

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

Beschikbaarheid checken of reserveren

Datum prikken?

Maak er een compleet dagje uit van.
Ontdek de mogelijkheden!

Combineer activiteiten

Maak er een compleet dagje uit van.

Bij In alle St(r)aten kun je verschillende activiteiten gemakkelijk combineren. Voor ieder wat wils. Ga op reis naar de virtuele wereld in onze VR Room of sluit af met een Pubquiz voor de hele groep.  Is teambuilding belangrijk. We hebben de ultieme teambuildingstower in ons klimpark. Liever wat rustiger aan? Ga dan voor laser kleiduif schieten.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal
Escapekist
Foodtruck
bbq

Van BBQ tot buffet

Een compleet dagje uit? Daar hoort lekker eten & drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daar bij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”.  We hebben verschillende, je kunt wel zeggen zeer bijzondere ruimtes waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. Dus zowel zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffet.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Je krijgt een reuze bal om je heen waarmee je een ‘gewoon potje’ gaat voetballen. Je probeert met jouw team dus zoveel mogelijk doelpunten te maken in het doel van je tegenstander.

 

Bubbel Ball is te boeken voor groepen vanaf 10 personen maar ook grote groepen zijn geen probleem. We maken altijd een toernooi. Met een grotere groep (meer dan 25 personen) raden we aan te combineren met een van onze andere activiteiten.

In totaal duurt het ongeveer 1,5 uur. We spelen steeds 10 minuten en wisselen dan. Bubbelbal is erg intensief dus op tijd rust houden is noodzakelijk. En kijken is net zo hilarisch!

Er kan flink gebeukt worden in het veld maar de kans op blessures is erg klein omdat je in een grote opgeblazen bal zit. Nog betere bescherming dan een gemiddeld rugbypak.

Dat kan zeker. We bieden verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 10-15 personen. Blijf je eten?

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!