FAQ items aan het laden...

Blijf je slapen?

Een weekendje weg met vrienden of familie genieten van het betere buitenleven. Boek onze sfeervolle, landelijke, maar vooral gezellige groepsaccommodatie de Bedstee Boerderij als je van luxe houdt. We verhuren geen losse kamers. De complete locatie is het hele weekend, week of midweek gereserveerd voor jouw gezelschap.

Er zijn in totaal maar liefst 10 slaapkamers met allemaal een eigen douche, toilet en wastafel. In de meeste slaap je in een ouderwetse bedstee. Er zijn 8 bedstede’s. En er zijn ook “normale” bedden. Om ervoor te zorgen dat je zeker tot rust komt zijn alle matrassen van goede kwaliteit en bovendien extra lang (210 cm).

Om je vakantie compleet te maken kun je bij ons ook meteen allerlei leuke activiteiten reserveren of een barbecue of buffet laten verzorgen.

Lekker gemakkelijk:

  • Alles op één locatie
  • één aanspreekpunt
  • één factuur
bedstee-boerderij_groepsaccommodatie

Bedstee boerderij

Een sauna en hottub in de tuin, open haard in de woonkamer en ruime leefkeuken voorzien van alle gemakken. Liever je eigen biertje tappen in het barretje of bijkletsen bij de open haard. Het kan allemaal in de Bedstee Boerderij waar bovendien 10 slaapkamers zijn met ieder een eigen badkamer.

MEER INFO

Indien gewenst kan het ontbijt, lunch of diner verzorgd worden

Bekijk mogelijkheden
Bekijk mogelijkheden

Er zijn allerlei leuke activiteiten waarmee je je verblijf compleet kunt maken

Bekijk mogelijkheden
Bekijk mogelijkheden