Loading...

Wil je genieten van het betere buitenleven?

Kom dan eens logeren in onze nieuwe sfeervolle, landelijke, maar vooral gezellige groepsaccommodatie “De Bedstee Boerderij”. De complete locatie is het hele weekend, week of midweek gereserveerd voor jouw familie, vrienden of kennissengroep. We verhuren geen losse kamers.

Blijf je slapen?

Een weekendje weg met vrienden of familie. Boek een groepsaccommodatie. We hebben er twee die beide uniek zijn. Kies voor groepsaccommodatie de Bedstee Boerderij als je van luxe houdt. Ga je liever kamperen met een groep, maar dan wel wat luxer (glamping dus) kies dan voor de Houten Hooihuisjes.  En om je vakantie compleet te maken kun je bij ons ook meteen allerlei leuke activiteiten reserveren of een barbecue of buffet laten verzorgen.

Lekker gemakkelijk:

  • Alles op 1 locatie
  • 1 aanspreekpunt
  • 1 factuur.
bedstee-boerderij_groepsaccommodatie

Bedstee boerderij

Een sauna en hottub in de tuin, open haard in de woonkamer en ruime leefkeuken voorzien van alle gemakken. Liever je eigen biertje tappen in het barretje of bijkletsen bij de open haard. Het kan allemaal in de Bedstee Boerderij waar bovendien 10 slaapkamers zijn met ieder een eigen badkamer.

Houten hooihuisje

De 4 Houten Hooihuisjes heb je altijd exclusief voor jouw groep in gebruik. Net zoals het grote speelveld, de kampvuurkuil, verwarmde toiletgebouw en ruime safaritent . In de knusse finse kota kun je zelf koken maar je kunt natuurlijk ook gewoon ontbijt, lunch en diner door ons laten verzorgen.

Indien gewenst kan het ontbijt, lunch of diner verzorgd worden.

Bekijk mogelijkheden
Bekijk mogelijkheden

Er zijn allerlei leuke activiteiten waarmee je je verblijf compleet kunt maken

Bekijk mogelijkheden
Bekijk mogelijkheden