Vergaderlocatie - In Alle St(r)aten

Onze vergader locaties,
stuk voor stuk uniek

anders dan anders

Geen standaard zaaltje!

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor je heisessie, training, vergadering of brainstorm? Iets anders dan anders, geen standaard zaaltje? Dan ben je bij In alle Straten aan het juiste adres.

We hebben verschillende vergaderruimtes, stuk voor stuk uniek. En daarbij bieden we allerlei leuke vergaderbreaks voor fun of wil je dat juist teambuilding, samenwerking of communicatie centraal staan? We helpen je graag met de complete daginvulling. Altijd gemakkelijk op één locatie. Niet voor niets dat we zoveel van onze vergadergasten regelmatig terugzien.

Binnenwei
Binnenwei
Vergaderen

Na een paar uurtjes vergaderen even een break. Gewoon om te ontspannen voor de fun of juist met een duidelijk doel zoals teambuilding, verbinding, bewustwording of trainen van andere vaardigheden. Wij bieden tal van activiteiten die een leuke onderbreking zijn. 

een unieke locatie

Alle vergaderlocaties op een rijtje

Bedstee Boerderij

10- 20 personen

De Binnenwei

10- 35 personen

Club Binnen Beach

40- 150 personen

het geluid van stilte

De Bedstee Boerderij

Midden in de polder ontdek je het geluid van stilte. Dan kun je jezelf weer eens horen denken. We nodigen je uit om je bijeenkomst net iets anders dan anders in te vullen. Denk hierbij aan een brainstormsessie in de hottub of een vergadering in de tuin van de accommodatie die overigens altijd EXCLUSIEF voor jouw groep gereserveerd is.

achtergrond
Foodtruck
Vergaderen
achtergrond
Foodtruck
Vergaderen

Nieuwsgierige koetjes

De Binnenwei

Vergaderen in de wei zonder nieuwsgierige koeien. In de Binnenwei waan je jezelf in een weiland. Met gras op de grond en wandbedrukkingen vol met koeien. Bij slecht weer weet je echter zeker dat je in de binnenwei gegarandeerd droog zit. 

de zomer in je bol

Club Binnen Beach

Vergaderen op het strand maar je wil er wel zeker van zijn dat die dag de zon schijnt. In Club Binnen Beach is dat geen probleem. De zon schijnt er altijd. Je vergadering, zakelijke bijeenkomst, congres of productpresentatie een ander tintje geven. Out of the box denken is hier vanzelfsprekend.

Uiteraard zijn de randvoorwaarden goed geregeld. Een goede geluidsinstallatie, beamer met scherm, flipover en microfoons zijn standaard aanwezig.

Vergaderen
Vergaderen
Vergaderen

teambuilding of fun

Leuke vergaderbreaks op dezelfde locatie!

Naast professionele vergaderlocaties hebben we ook een ruim aanbod aan activiteiten. Teambuilding, communicatie, samenwerken zijn bijvoorbeeld in een Escaperoom een must. Of stap tijdens jouw vergadering even in een andere wereld bij de VR-Room. Liever even uitwaaien? Kies dan voor laser kleiduif schieten of ritje op de E-chopper

Een greep uit onze klantenkring

Zij gingen je al voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!