Crazy 88 - In Alle St(r)aten

Crazy 88

hoe ouder hoe gekker??

Crazy 88, 88 gekke opdrachten

Welkom bij Crazy 88, waar het allemaal draait om 88 te gekke uitdagingen. Knuffel een boom, maak een foto van vier buiknavels, dans de Macarena op straat, eet een insect, leg een tangram of knip zelfs de teennagels van je teamgenoot! Durf jij het aan? Het beste van Crazy 88? Jij kiest welke opdrachten je doet, dus maak het zo gek als JIJ wil! Het is een kans om samen met vrienden, familie of collega’s uit je comfortzone te stappen en lachwekkende herinneringen te creëren. 

Ideaal als vrijgezellenfeest, vriendenuitje of bedrijfsuitje

Prijs: al vanaf € 16,50 

Crazy 88
achtergrond
Crazy 88

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Compleet uitje? Vraag dan een gratis offerte aan!

Ben je met een groep (vanaf 15 personen) en op zoek naar een compleet uitje? Vraag dan een offerte aan.  Je ontvangst deze inclusief een programmavoorstel binnen 48 uur. 

Crazy88
achtergrond
Crazy88

hoe gek maak jij het

Dit is echt te gek

Bij Crazy 88 is er voor iedereen wat wils! Of je nu liever de minder uitdagende opdrachten uitvoert of juist helemaal losgaat met de gekste uitdagingen, dit spel past zich aan aan jouw voorkeuren. Het mooie is dat je samen met je team kunt beslissen hoe crazy je het maakt. Je kunt je dus comfortabel voelen bij de opdrachten die minder uitdagend zijn, maar wees ook niet bang om wat gekker te gaan als je daar zin in hebt. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol met lachen, teamwork en spanning!

Sfeerimpressie Crazy88

what happens in Dieden…

Foto's als souvenier

Bij Crazy 88 leggen we het bewijsmateriaal vast op beeld. Je ontvangt van ons een camera en alle benodigde attributen die nodig zijn voor de opdrachten. Na afloop krijg je een compilatie van de foto’s mee naar huis, zodat je nog eens kunt lachen om dit waanzinnige uitje.  Dus twijfel niet langer en  stap in de wereld van Crazy 88 en maak je klaar voor onvergetelijke herinneringen!

Escapekist
Foodtruck
Crazy88

In alle St(r)aten- meer dan 10 jaar ervaring in uitjes!

Al meer dan 10 jaar verzorgen we dagelijks unieke uitjes. Geen grootschalige massale locatie, maar gemoedelijke Brabantse gezelligheid met gevoel voor professionaliteit en een bedrijf dat duurzaamheid in praktijk brengt.

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

Direct reserveren

Direct reserveren: Crazy88

Maak er een compleet dagje uit van.
Ontdek de mogelijkheden!

Combineer activiteiten

Maak er een compleet dagje uit van.

Bij In alle St(r)aten kun je verschillende activiteiten gemakkelijk combineren. Voor ieder wat wils. Ga op reis naar de virtuele wereld in onze VR Room of sluit af met een Pubquiz voor de hele groep.  Is teambuilding belangrijk. We hebben de ultieme teambuildingstower in ons klimpark. Liever wat rustiger aan? Ga dan voor laser kleiduif schieten.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal
Escapekist
Foodtruck
binnen-beach

Van BBQ tot buffet

Een compleet dagje uit? Daar hoort lekker eten & drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daar bij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”.  We hebben verschillende, je kunt wel zeggen zeer bijzondere ruimtes waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. Dus zowel zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffet.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

88 gekke opdrachten uitvoeren klinkt niet heel moeilijk maar het moet wel binnen 1,5 uur gebeuren. Dat lukt nooit!! Kies daarom de opdrachten die je goed liggen. Ga creatief om met de opdrachten en verzamel samen de meeste punten.

Crazy 88 is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot wel 50 personen. Ben je met een grotere groep dan kun je verschillende activiteiten combineren met Crazy88. We maken graag een programma op maat.

In totaal duurt het 1,5 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Jazeker, Crazy88 is geschikt voor alle leeftijden omdat je zelf de opdrachten kiest die jij gaat uitvoeren. We bieden Crazy88 zelfs aan als kinderfeest. We adviseren in dat geval kinderen vanaf 8 jaar.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!