Basic lunch - In Alle St(r)aten

Basic lunch

Gezond en gevarieerd

Basic lunch buffet!

Laat je niet misleiden door de naam! Onze basic lunch is echt niet zo gewoon als het klinkt. Soep, salade, broodjes, drankjes en fruit zijn inbegrepen.  Een compleet buffet speciaal voor jouw groep. En weet je wat het beste is? Je kunt zoveel opscheppen als je maar wilt, alles staat op het buffet! Dus kom langs, pak wat je lekker vindt en geniet van een heerlijke lunch die allesbehalve basic is! Wel even vooraf reserveren want er zijn meer mensen die dit willen boeken..

High tea
Luxe lunch
Basic lunch
High tea
Luxe lunch
Basic lunch

van soep tot salade

Onze Basic Lunch is allesbehalve 'basic'

Combineer een activiteit met lunchbuffet om je dagje uit compleet te maken.  Onze Basic lunch is precies wat je nodig hebt om jouw groep te verwennen.

Sfeerimpressie Basic Lunch

Bakhuisje
Binnenwei
Binnenwei

exclusief voor jouw groep

Unieke eetlocaties

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. De Basic lunch  boeken we altijd exclusief voor jouw groep.  Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en de unieke ruimte die we voor jullie inplannen alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur voor de Basic lunch afgestemd op de groepsgrootte.  

Altijd een compleet uitje!
Van klimpark tot escaperoom

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

We bieden allerlei unieke activiteiten. Grappige opdrachten bij Crazy88 of lachen gieren brullen tijdens Bubbel bal. Liever lekker uitwaaien op de E-chopper. Hoe dan ook, wil jij een perfect uitje gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken. 

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 10 personen genieten van een heerlijk Basic Lunch buffet in één van onze super mooie locaties. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je de Basic Lunch los reserveren bij ons!

Zeker weten! Bij onze Basic Lunch is inclusief koffie, thee, fruitsap en melk.

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!