QR tocht - In Alle St(r)aten

QR tocht
voor jong en oud

voor jong en oud

Puzzelend genieten van de natuur

Bij de QR-tocht ontvang je van ons de route, maar de vragen en opdrachten moet je onderweg zelf ontdekken. Langs de route kom je verschillende bordjes tegen met QR-codes erop. Deze codes leiden je naar vragen en opdrachten die variëren in onderwerp en moeilijkheidsgraad.

Ben je goed bekend met Brabant en de boerderij? Dan heb je zeker een streepje voor! Het draait allemaal om teamwork, plezier en natuurlijk een beetje competitie. Dus ga op pad, ontdek de QR bordjes en geniet ondertussen van de prachtige natuur en rust om je heen.

Prijs: € 6,50 per persoon

achtergrond
E- Chopper
QR tocht

* Vul het formulier in. We kijken naar de bechikbaarheid en doen je een voorstel als dat mogelijk is. Vraag dan een offerte aan!

Eigen telefoon met internet is noodzakelijk!

Let op: om de QR tocht te kunnen lopen heb je een telefoon nodig met een QR scanner.  Zorg ervoor dat je telefoon internettoegang heeft. Slechts één telefoon per team is vereist.

Sfeerimpressie QR tocht

Compleet uitje? Vraag dan een gratis offerte aan!

Ben je met een groep (vanaf 15 personen) en op zoek naar een compleet uitje? Vraag dan een offerte aan. Je ontvangst deze inclusief een programmavoorstel binnen 48 uur. 

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

Beschikbaarheid checken

of reserveren

Reserveer QR tocht

Maak er een compleet dagje uit van.
Ontdek de mogelijkheden!

Combineer activiteiten

Waarom stoppen bij één avontuur?

Bij In alle St(r)aten kun je de QR-tocht combineren met andere spannende activiteiten. Geniet van de prachtige omgeving op de E-chopper of ga de uitdaging aan op hoogte in ons klimpark. Combineer met een heerlijke buffet of bbq in onze wel heel bijzondere eetlocaties. Ontdek de mogelijkheden en maak jouw dag bij In alle St(r)aten nog specialer. 

Jouw uitje gemakkelijk geregeld: laat ons een programma opstellen.

Bij In Alle St(r)aten weten we dat ieder uitje uniek is. Daarom maken we graag een programma op maat dat precies bij jouw groep past. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestfamiliedag of een andere speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat dit het uitje wordt waar nog lang over nagepraat wordt.

Escapekist
Foodtruck
binnen-beach

Van BBQ tot buffet

Een compleet dagje uit? Daar hoort lekker eten & drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daarbij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”.  We hebben verschillende, je kunt wel zeggen, zeer bijzondere ruimtes waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. Dus zowel zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffet in een ruimte altijd exclusief voor jouw groep.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

De QR tocht is te reserveren vanaf 10 personen en kan tot zo’n 20 personen gereserveerd worden. We raden in het geval je met een grote groep bent wel aan nog een andere activiteit ernaast te reserveren. We maken groepen van ongeveer 6-10 personen. Ben je met meer loop je dus in meerdere groepjes waarbij een groep in tegenovergestelde richting loopt.

Hoe groot bedoel je precies? De QR tocht is te reserveren vanaf 10 personen.  Als je met meer dan 20 bent is het aan te raden een andere activiteit op hetzelfde moment te reserveren. We maken graag een programmavoorstel

Absoluut. Er zijn moeilijke en makkelijkere vragen bij. Als de kinderen heel klein zijn is het voor hen alleen al leuk de bordjes op de route te zoeken en in te scannen. De ouderen kunnen dan de vragen beantwoorden.

Dat verklappen we nu nog niet maar we kunnen wel zeggen dat deze ongeveer 3km lang. De hele route loopt over verharde weg en dus goed te doen met kinderwagen of rolstoel.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!