Klimpark begeleid klimmen - In Alle St(r)aten

Klimpark
met een groep

Kan ik al boeken? Wanneer gaat het open?

We zijn hard aan het werk om het klimpark en goud zoeken af te krijgen. Door de vele regenval kunnen we helaas al een hele tijd het terrein niet op om de paden aan te leggen en het terrein begaanbaar te maken. Als het zonnetje lang genoeg schijnt kunnen we de laatste puntjes op de i zetten. We houden je op de hoogte via onze social media kanalen.

Fun factor vergeten we nooit

Teambuilding, competitie en samenwerking op hoog niveau!

Voor groepen bieden we verschillende uitdagende arrangementen. Onder begeleiding van een kliminstructeur volg je een programma gericht op samenwerking, teambuilding of competitie. Het element fun laten we nooit achterwege als we een programma voor je samenstellen.

Klimpark groep
Klimpark
Klimpark groep

Wat wil je doen?

Kies jouw uitdaging!

Teambuildingstower

Vanaf 15 personen
Duur: 1,5 uur

Prijs: € 27,50 p.p.

De Mega wand

Vanaf 15 personen
Duur: 1,5 uur

Prijs: € 27,50 p.p.

Competitie klimmen

Vanaf 15 personen
Duur: 1,5 uur

Prijs: € 27,50 p.p.

Vrij Klimmen, groepen

Vanaf 20 personen
Duur: 2,5 uur

Prijs: € 18,50 p.p.

Samenwerken is een must

Teambuildingstower

De teambuildingstower is maar liefst 12 meter hoog en bevat verschillende onderdelen. Bepaal samen stap voor stap met je groep wie wat aandurft. Waaghalzen gaan voor een sprong in het diepe bij de Leap of Faith duo, samenwerking staat centraal bij het Kleursorteerspel en de Jacobsladder. Bij de zwevende bloem komt het pas echt aan op vertrouwen op elkaar. Een goed team kan iedereen motiveren een stapje verder te gaan. De adrenalinekick na afloop is het waard.

achtergrond
Klimpark
leap-of-faith-duo
Klimpark
Klimpark
Klimpark

Mega leuke xxl spellen

De Mega Wand

Combineer teambuilding en competitie op de mega wand van maar liefst 12 meter hoog. Kies je voor dit arrangement dan kies je eigenlijk voor meerdere spellen.  Het hele programma wordt je begeleid door een ervaren instructeur. Je gaat steeds de strijd aan in teams tegen elkaar. Wie heeft de snelste klimmer? Klim met stokjes als een Icepick. Samenwerken, tactisch spelen en behendigheid in Memory XXL en Kratstapelen met letters.

Snelheid is niet alles

Competitie klimmen

Welkom bij het Competitie Klimmen, waar je de strijd aan kunt gaan tegen collega’s, vrienden of kennissen. In het klimpark vind je identieke battle parcoursen op zowel 3 als 6 meter hoogte. Dit is jouw kans om te laten zien wie de beste klimmer is terwijl je het uitdagende parcours trotseert. Let op: snelheid bepaalt niet de winnaar. Daar is meer voor nodig.

Klimpark
Klimpark
competitie-klimmen
achtergrond
Klimpark
klimpark

voordelig groepsticket

Vrij klimmen voor groepen

Ben je met een groep, maar wil je lekker vrij klimmen in Klimpark In alle St(r)aten?  Dat kan gewoon. We bieden vanaf 20 personen extra voordelige tarieven. En vanaf 50 personen wordt de korting NOG groter.

Combineer een middag vrij klimmen met een bbq of buffet. We maken graag een programma op maat.

Kunnen we bij jullie douchen?

Dat kan zeker. We hebben speciale sanitaire ruimtes met douches, kleedruimte en wastafels die je kunt huren voor je groep. 

Na het klimmen lekker eten & drinken!

van bbq tot buffet  

Bij In alle St(r)aten bieden we heerlijke buffetten of bbq’s. Voor groepen vanaf 10 personen kun je al terecht voor een pizza party of Bourgondische bbq. Voor grotere groepen vanaf 20 personen hebben we het build your burger buffet, waar je je eigen hamburger maakt. Liever bbq’en? Dat kan zomer en winter met onze Binnen bbq in de Binnenwei.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal
Escapekist
Foodtruck
Bubble bal

Stop niet bij een avontuur?

Combineer met andere activiteiten

Combineer meerdere activiteiten zodat je een compleet dagje uit bent. Na een klimavontuur een rondje op de E-chopper rijden of ga de strijd aan bij Bubbel bal of laser kleiduif schieten.

We maken graag een programma op maat waarin je meerdere activiteiten gemakkelijk kunt combineren.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

BEGELEID KLIMMEN

De begeleide programma's (teambuildingstower, competitieklimmen, megawand) zijn te boeken voor personen vanaf 16 jaar.

 

VRIJ KLIMMEN

 • Vanaf 1.20 meter
  Je mag klimmen onder begeleiding van een volwassenen.  (maximaal 2 kinderen per begeleider). De begeleider koopt een klimticket voor volwassenen.
 • Vanaf 1.40 meter
  Je mag zelfstandig klimmen in het park. Er moet een volwassen begeleider aanwezig zijn. Deze hoeft niet mee te klimmen.
 • Let op: Kinderen t/m 12 jaar vallen onder het kinder tarief. Vanaf 13 jaar val je onder het volwassen tarief. 

 

Je hoeft geen topsporter te zijn. Je kunt op eigen tempo en niveau klimmen, echter je mag niet zwaarder zijn dan 120 kilo en je dient in goede fysieke conditie te zijn. Je mag niet zwanger zijn.

Het is niet per se nodig om handschoenen te dragen tijdens het klimmen. Vind je het fijner om met handschoenen te klimmen? Dan adviseren we je om bij ons klimhandschoenen te kopen. Dit kun je al bij je reservering aangeven.

 • Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen).
 • Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst.
 • Vanwege de klimgordels wordt geadviseerd om een broek te dragen die ten minste tot de knie komt, zodat de huid van de bovenbenen bedekt blijft.
 • Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen, ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Ook bij een beetje regen kan er gewoon geklommen worden. Wij raden aan om zelf de weersvoorspellingen in de gaten te houden en je kleding daarop aan te passen. 

Pas bij hevige wind en onweer is het onveilig om het klimbos te betreden en zullen we tijdelijk sluiten. Mocht er onweer zijn voorspeld dan houden we dit nauwgezet in de gaten. Een onweersbui duurt over het algemeen geen hele dag dus zodra het weer veilig is gaat het park gewoon weer open.

De begeleide onderdelen zijn alleen mogelijk als ze vooraf gereserveerd zijn. Dit kan tot een week voor aanvang via ons online boekingssysteem. 

Gaat het om een boeking korter dan een week weg adviseren we even te bellen voor de mogelijkheden.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!