Activiteiten tijdens je verblijf - In Alle St(r)aten

Activiteiten
Bedstee Boerderij

heel handig

Activiteiten op dezelfde locatie

Slaap je in de Bedstee Boerderij? Dan wil je je verblijf misschien aanvullen met leuke activiteiten. Kom je klimmen in ons splinternieuwe klimpark? Of verken de omgeving op een E-chopper. Liever uurtje spanning in de Escape room? Het kan allemaal en allemaal op dezelfde locatie. Heb je iets anders in gedachte? Laat het ons weten. We kennen de omgeving goed en helpen je graag aan de juiste informatie.

Reserveren kan via info@inallestraten.nl Vermeld bij je mail even om welke reservering het gaat (datum en contactpersoon)

achtergrond
Foodtruck
Klimpark

Klimpark

Welkom in het mooiste klimpark van Nederland! Een klimpark met veel extra’s. We hebben avontuurlijke klimroutes op 3 hoogtes, een mega klimwand en teambuildingstower. Vanaf 10 personen bieden we  complete programma’s onder begeleiding van een instructeur. Teambuilding, samenwerken, communicatie maar vooral FUN staan altijd centraal!

Klimpark

E-Chopper rijden

Super stoer en hip. E-chopper rijden! Je vertrekt vanaf je locatie dus lekker gemakkelijk heerlijk toeren op een Elektrische scooter door de prachtige omgeving van Ravenstein. Waarschuwing vooraf: je trekt waarschijnlijk de aandacht van andere weggebruikers.

E -Chopper

Laser kleiduif schieten

Een schot in de roos met laser kleiduif schieten. Schiet tegelijk op dezelfde kleiduif. Het systeem registreert wie raak schoot en wie daarbij het snelst was. Ga de competitie met elkaar aan terwijl je ondertussen kunt genieten van de natuur om je heen. 

Laser kleiduif schieten

Escaperoom

Puzzel je weg naar de uitgang. Wij hebben twee Escape rooms met ieder een eigen thema. Speel van 8 tot 24 personen onze XXL escaperoom of kies met een kleinere groep van 2 tot 6 personen voor De Boerenstal.

Escaperoom

VR Room

Diepzeeduiken, schieten op aliens, racen op Formule 1 parcours, een ritje in de achtbaan, op safari of liever relaxen op de Malediven. Het kan allemaal in onze VR Room. Zodra je de VR bril opzet waan je jezelf in een compleet andere wereld. 

VR Room

Pubquiz

Test je algemene kennis. Een quizmaster begeleid de Pubquiz. Er komen allerlei vragen voorbij in categorieën van sport tot landen tot cabaretiers. Als je goed samenwerkt kom je een heel eind. 

Vergaderen

Crazy88

Je krijgt 88 opdrachten die een beetje, of nee eigenlijk heel erg gek zijn. Knuffel een boom, wissel van sokken, etc. Aan jouw team zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Dat brengt iedereen zeker uit zijn comfort zone dus ideaal om elkaar nóg beter te leren kennen tijdens Crazy 88.

Crazy88

Get the Picture

De opdracht is simpel, de uitvoering niet altijd bij Get the Picture. Je krijgt van ons een set foto’s die je zo goed mogelijk na moet maken. Je krijgt de fotocamera’s van ons erbij en een kist met attributen die je kunt gebruiken. 

Get the picture

Denken, durven, doen

De gekste vragen en opdrachten kun je verwachten tijdens Denken, Durven, Doen. Vragen over landen, auto’s, muziek, pokemon maar ook opdrachten met muziek, puzzels, raadsels, QR codes, etc. Samenwerking is vereist, maar nog belangrijker is een goede coördinatie.

QR tocht

Je krijgt de route van de QR tocht van ons cadeau, maar de vragen niet. Die moet je onderweg zoeken. Er hangen diverse bordjes met een QR code erop. Vind deze, beantwoord de vragen/raadsels/puzzels en scoor zoveel mogelijk punten. De route is overigens goed af te leggen met een kinderwagen of rolstoel.

QR tocht

Goud zoeken

Voor de allerkleinste is er een mega zandbak onder het klimpark gemaakt waarin ze op zoek kunnen naar goedklompjes. Bij een vol bakje hebben zij een zakjes chips of snoep verdient.

Goud zoeken

in de buurt

Wat is er te doen in de omgeving?

Prijzen en meer informatie op te vragen bij VVV Ravenstein: Tel. 0486-411306. E-mail info@toerismeravenstein.nl

– Rondleiding door het stadje Ravenstein
– Kijkje in speciaal bierbrouwerij Wilskracht
– Boerengolf Herpen
– Diverse GPS tochten bij Bike adventure Herpen
– Binnen kinderspeelparadijs Hullies Uden
– Buiten speeltuin de Elkerlyck Oss
– Kinderboerderij de Elkerlyck Oss
– Rondleiding op paardenmelkerij
– Binnen bad – Golfslagbad Oss
– Service bioscoop Wijchen
– Bowling De Rusheuvel Oss
– Gezellige terrasjes aan de Maas

achtergrond
Foodtruck
Crazy 88
Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!