Escaperoom - In Alle St(r)aten

Ontsnap uit de
XXL escaperoom!

Grootste van nederland!!

Escaperoom voor iedereen

Laat jezelf opsluiten met je gezin, collega’s, buren of met ga gezellig met je vrienden de uitdaging aan!  Wie is goed in logisch nadenken, wie is het rekenwonder, wie kan goed zoeken? Je hebt elkaar in ieder geval nodig in de escape room. De kamers van Escape room In Alle St(r)aten zijn uniek ten opzichte van andere Escape rooms in Nederland. Ze hebben een gemoedelijke sfeer. Spannend zijn ze wel maar eng niet. Noem het familie Escape rooms. En daarnaast kun je bij ons tot 30 personen tegelijk escaperoom spelen. Al onze Escape rooms zijn dan ook prima geschikt voor een familiefeest, personeelsuitje of vriendengroep..

 

Prijs: al vanaf € 19,50*

*genoemde prijs is in combinatie met een bbq of buffet

achtergrond
Escapekist
Escaperoom

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Wat wil je doen?

Kies jouw Escaperoom!

Escaperoom 'De Boerenstal'

2 tot 6 personen

Prijs: € 120,00 

Speld in de hooiberg 2 huisjes

8 tot 12 personen 

Prijs: € 240,00

Speld in de hooiberg 3 huisjes

13 tot 18 personen

Prijs: € 360,00

Speld in de hooiberg 4 huisjes

19 tot 24 personen  

Prijs: € 480,00

Bijzondere uitjes op een bijzonder duurzame locatie, midden in de natuur.​

In alle Straten is te vinden midden in een natuurgebied. We waarderen en respecteren die prachtige natuur om ons heen. Dit vind je in alle facetten van onze bedrijfsvoering terug. We stoppen niet bij alleen zonnepanelen, maar hebben zelfs ons eigen (voedsel)bos aangelegd. 

speel tegen elkaar 

Escaperoom XXL
'De speld in de Hooiberg'

De XXL Escape Room ‘De speld in de hooiberg’ vind je in de houten hooihuisjes. Je speelt hier in verschillende huisjes dezelfde escape room tegen elkaar. Het draait dus om méér dan alleen ontsnappen! Het draait vooral om teambuilding en competitie, want je gaat de wedstrijd met je collega’s, familie of vrienden aan. Wie vind het eerste “De speld in de Hooiberg” ?

Escaperoom
Escaperoom

meer dan ontsnappen alleen

Speel de escaperoom tegen elkaar

Hoe werkt deze escape room? Het zijn eigenlijk 4 exact dezelfde escape rooms. Je speelt hetzelfde spel, maar naast elkaar in ieder een eigen escape room. In de kamers kun je zien hoever de andere teams zijn en het elkaar wat moeilijker maken door bijvoorbeeld een time-out te geven Je start gezamenlijk met een spel waarbij je al een voorsprong kunt verdienen. Als je de eerste code bemachtigd hebt, ga je met jouw team zo snel mogelijk in één van de 4 escape rooms. Iedere escape room is gebouwd in een houten hooihuisje. Daar is de opdracht om ‘De speld in de hooiberg’ te vinden waarmee je de toegang tot de uitgang krijgt en tevens de eindtijd en eindbedrag vast kunt zetten.

Escaperoom
Escaperoom

Het draait om de euro’s

Niet de snelste, maar de slimste wint

Het draait in deze escape room niet alleen om de snelste tijd maar om het hoogste geldbedrag op de teller. Ieder team start met € 1.000,- op de teller. Dit bedrag tikt terug na gelang de tijd verstrijkt. Maar je kunt ook extra geld verdienen. Ben jij het team dat het eerst een bepaalde code invoert kun je hiermee 3 x € 150,- verdienen. Wil je een aanwijzing kost dit je echter € 250,-. Maar misschien toch het overwegen waard, omdat je met een extra hint misschien wel eens de snelste kunt zijn en dus weer geld terug verdiend. Escape room XXL Speld in de hooiberg draait dus om meer dan ontsnappen alleen. Tactisch spelen is minstens net zo belangrijk.

Sfeerimpressie Escaperoom XXL - De speld in de Hooiberg

Escapekist
Escaperoom
Escaperoom

te spelen met 2 tot 6 personen

Escaperoom 'De Boerenstal'

Als je deze kamer binnenstapt, waan je jezelf in een boerenstal uit omstreeks 1800. Escape room De Boerenstal is gebouwd in de voormalige melkstal, maar de melkmachine heeft plaats gemaakt voor oude gereedschappen, hooi en een gezellig woonkamertje waar de boer van vroeger leefde tussen zijn vee. Bij deze kamer gaat de deur op slot en moet je binnen één uur de sleutel zien te vinden. Er zit een noodknop op de deur dus je kunt er altijd uit in geval van nood…

ontsnap aan het lachvirus

Het verhaal

Er woonde vroeger in de stal een boer die door de opstijgende ammoniakgassen iets vreemds onder de leden heeft gekregen. Hij kon maar niet stoppen met lachen. Vrij irritant eigenlijk. De boer is inmiddels overleden, maar het gerucht gaat dat zijn geest nog steeds in de stal ronddwaalt op zoek naar vrienden om mee te lachen. Zorg dat je binnen een uur de sleutel vindt en de kamer uit bent zodat je niet ook besmet raakt met dit lachvirus.

Sfeerimpressie Escaperoom De Boerenstal

Kindvriendelijk

Escaperoom met kinderen

Escape room De Boerenstal is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Bij Escaperoom De Speld in de Hooiberg kunnen we niet onbeperkt aanwijzingen geven wat in de Boerenstal wel kan. Daardoor is de escaperoom ook geschikt voor kinderfeestjes.

Als niet de hele groep uit kinderen bestaat, maar bij de groep een paar kinderen zijn kunnen deze wel gewoon meespelen in de XXL Speld in de Hooiberg. 

Escaperoom
Escaperoom

In alle St(r)aten- meer dan 10 jaar ervaring in uitjes!

Al meer dan 10 jaar verzorgen we dagelijks unieke uitjes. Geen grootschalige massale locatie, maar gemoedelijke Brabantse gezelligheid met gevoel voor professionaliteit en een bedrijf dat duurzaamheid in praktijk brengt.

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

Beschikbaarheid/ reserveren

Datum prikken?

Maak er een compleet uitje van.
Ontdek de mogelijkheden!

Blijf je eten?

Na de escaperoom genieten van een Barbecue

Maak jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie compleet met een bbq of buffet. Bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”. We hebben verschillende, je kunt wel zeggen, zeer bijzondere buffetten, zowel indoor als outdoor in een ruimte altijd exclusief voor jouw groep!

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal
Escapekist
Foodtruck
Klimpark

compleet (bedrijfs)uitje

Combineer met andere leuke activiteiten!

Bij In alle St(r)aten kun je een escaperoom gemakkelijk combineren met andere activiteiten. Eerst een rondje op de E-chopper rijden of ga de uitdaging aan op hoogte in ons klimpark. We maken graag een programma op maat waarin je meerdere activiteiten gemakkelijk kunt combineren.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Een escape room is een levend spel dat je met vrienden/collega’s/familie kunt spelen. Samen worden jullie in een ruimte geplaatst, waarna je 60 minuten hebt om je opdracht te voltooien. De ruimte ligt vol met kleine puzzels die jullie allemaal moeten ontrafelen. De tijd tikt ondertussen door, wacht dus niet te lang! Het is spannend en gezellig tegelijkertijd.

Wij zijn uniek. Bij ons kun je tot 30 personen tegelijk spelen!

 

De XXL Escape Room ‘De speld in de hooiberg’ vind je in de houten hooihuisjes. Je kunt hier kiezen in 2, 3 of 4 teams te spelen waardoor je van 8 tot 24 personen tegelijk en tegen elkaar kunt ‘ontsnappen’.

 

Escape room 'De Boerenstal'  kun je spelen van 2-6 personen. Het leukste is het om met 4 tot 6 personen te spelen. Het maximum is 6 personen, omdat de ruimte anders te vol wordt en de coördinatie/ samenwerking lastiger gaat worden.

We hebben twee Escape Rooms. Je kunt dus met een grotere groep meerdere uren na elkaar boeken of tegelijk spelen. Ben je met een groep boven de 30 personen dan kun je de Escape Room ook combineren met bijv. E-Chopper rijden, vr room, of QR tocht. We kunnen een aangepast programma voor je maken. Neem voor meer informatie contact met ons op!

De Escape Rooms van In Alle Straten zijn NIET eng, maar juist één van de meest toegankelijke Escape Rooms van Nederland. Dit hebben we speciaal zo gedaan, zodat je ook met je familiedag of bedrijfsuitje prima terecht kunt. We hebben voor sfeervolle thema’s gekozen. Er komen geen horroreffecten of iets dergelijks aan te pas.  Er zijn geen acteurs en je wordt ook niet aangevallen. Een Escape Room is een spannende ervaring, maar je hoeft nergens bang voor te zijn. De deur van 'De Boerenstal'  en 'XXL Speld in de hooiberg'  gaat wel dicht, maar er zit een noodknop zodat je er altijd uit kunt. Daarnaast kijken we constant mee.

Jazeker! Het gaat om de spelbeleving, en niet om het feit dat je opgesloten zit. Fysiek is het geen zwaar spel. Ook al ben je wat slechter ter been, is het nog altijd goed mogelijk te spelen. In al onze escaperooms zijn stoelen of banken aanwezig, zodat je altijd kunt zitten. Daarnaast kijkt er constant iemand mee op een camera.  Zodra je aangeeft dat je uit de ruimte wilt, kan dat te allen tijde. Het is zelfs mogelijk om daarna weer terug te keren in het spel mocht je bijvoorbeeld tussentijds naar het toilet willen. De tijd loopt dan wel door voor de rest van de groep. Deelnemen aan dit spel is te allen tijde op eigen risico.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!