Klimpark vrij klimmen - In Alle St(r)aten

Vrij klimmen in het klimpark

Kan ik al boeken? Wanneer gaat het open?

We zijn hard aan het werk om het klimpark en goud zoeken af te krijgen. Door de vele regenval kunnen we helaas al een hele tijd het terrein niet op om de paden aan te leggen en het terrein begaanbaar te maken. Als het zonnetje lang genoeg schijnt kunnen we de laatste puntjes op de i zetten. We houden je op de hoogte via onze social media kanalen.

Mooiste klimpark van NL!

Klimpark met veel extra's!

Welkom bij Klimpark Ravenstein, waar we meer bieden dan alleen standaard avontuur! Bij In alle Straten draait het niet alleen om ‘normaal’ klimmen – hoewel dat al super leuk is. We gaan verder en bieden tal van extra’s die bijna allemaal inbegrepen zijn bij je ticket.

Of je nu op zoek bent naar een uitdagend parcours of gewoon een leuk dagje weg, het kan allemaal in ons klimpark. Ben jij klaar voor een dag vol avontuur, spanning en onvergetelijke momenten. Reserveer dan een plekje bij In alle Straten en ontdek waarom hoe leuk klimpark Ravenstein is.

Klimpark groep
Klimpark

Ben je met een grote groep? We bieden programma’s met teambuilding en competitie onder begeleiding van ervaren instructeurs. Meer info!

Wat wil je doen?

Tickets voor het klimpark

Vrij klimmen volwassenen

Vanaf 2 personen
Duur: 2,5 uur

Prijs: € 22,50 p.p. 

Vrij klimmen kind t/m 12 jr

Vanaf 2 personen
Duur: 2,5 uur 

Prijs: € 18,50 p.p. 

Vrij klimmen groepstarief

Vanaf 20 personen
Duur: 2,5 uur

Vanaf  € 16,50 p.p. 

Klimpark banner
Klimpark
Klimpark

8 verschillende routes

2,5 uur klimplezier op ieder niveau

Klimpark Ravenstein heeft maar liefst acht routes op 3 en 6 en 9 meter hoogte. De routes variëren in lengte, hoogte en moeilijkheidsgraad. 

Hou je wel van een uitdaging? Klim dan onze moeilijkste route. Let op: dit is één van de zwaarste routes van Nederland dus echt niet voor watjes. Onze instructeurs staan voor je klaar om je te coachen en begeleiden en zij geven graag advies over de route die het best bij jou past. 

feel like flying

Langste zipline van Nederland

Het gevoel alsof je kunt vliegen. Ontdek de spanning van onze zipline met een complete route bestaande uit meerdere platformen, samen maar liefst 300 meter! 

Deze indrukwekkende zipline loopt helemaal om ons klimpark heen, waardoor het de langste zipline van Nederland is. Een adembenemende ervaring terwijl je door de lucht zweeft en geniet van het prachtige uitzicht op het park en de omgeving. Super gevoel of je nu een ervaren avonturier bent of voor het eerst een zipline probeert.

klimpark-
Kinderfeestje
zipline
Klimpark banner
Klimpark
Klimwand

mega wand

Icepick climbing en speedklimmen

Bij het klimpark staat een Megawand waarop je kunt icepick climbing en speedklimmen. Altijd standaard bij de prijs inbegrepen.

  Speedklimmen: zorg je dat je op de klimwand zo snel mogelijk boven bent. Er zijn twee wanden dus je kunt het opnemen tegen je vrienden, vader, moeder of kennis.

  Icepick climbing: er zitten geen handgrepen op de wand maar gaten in de muur. Je krijgt twee icepicks (stokjes) mee waarmee je omhoog klimt. Een unieke ervaring.

vrije val

Leap of faith

Ben jij een echte waaghals? Bewijs het maar en waag een sprong vanaf onze 12 meter hoge Leap of Faith! De Leap of Faith zit niet standaard in je ticket, maar kun je wel bijboeken als je in het klimpark bent! Vraag er naar bij de instructeurs. Durf jij de sprong te maken en de ultieme adrenalinekick te ervaren?

 

 

Klimpark
Klimpark
Klimpark banner
Klimpark
Klimpark saferoller

veiligheid voorop

Meest gebruikers vriendelijke veiligheidssysteem

We werken met een zekeringssysteem waarbij je aan het begin van de route ‘inhaakt’ om daar vervolgens geen omkijken meer naar te hebben. Je kunt onmogelijk naar beneden vallen al zou je dat willen..

Maak er een compleet dagje uit van.
Ontdek de mogelijkheden!

Ben je met een groep?

Al vanaf 10 personen een BBQ of buffet

Bij In alle St(r)aten bieden we voor groepen heerlijke buffetten of bbq’s. Al vanaf 10 personen kun je lekker pizza’s bakken of voor grote groepen hebben we het build your burger buffet.

Escapekist
Foodtruck
terras goudzoeken

kleine kaart

Terrasje na het klimmen? Dat heb je wel verdient.

Bij het klimpark is een groot terras waar je heerlijk kunt genieten van een kopje koffie voor het klimmen of geniet van een lunch voordat je het park in gaat. Liever na afloop lekker smullen van onze borrelplank.  Op het terras werken we met een kleine kaart voor friet, snacks, hapjes, salades, drankjes, borrelplanken en lunch. Reserveren is niet mogelijk. 

*Ben je met een groep groter dan 10 personen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een complete bbq of buffet

vrij klimmen

Kinderfeestje in het klimpark!

Wil je een stoer kinderfeestje waar iedereen nog lang over zal napraten? Eentje die veilig is, maar tegelijkertijd ook mega spannend? Dan moet je echt klimpark In alle St(r)aten proberen! 

Samen met je vriendjes klimmen jullie de hoogte in en trotseren jullie de verschillende parcoursen, van makkelijk tot steeds moeilijker. En alsof dat nog niet genoeg is, staat daarna de langste zipline van Nederland op jullie te wachten! Dat wordt een te gekke middag vol spanning, avontuur en plezier die je nooit meer zult vergeten!

achtergrond
Klimpark
Klimpark
Klimpark
Klimpark
Klimpark

begeleid klimmen

Ben je met een groep?

Gezellig! Voor groepen vanaf 15 personen bieden we diverse uitdagende arrangementen.  Onder begeleiding van een kliminstructeur volg je een programma gericht op samenwerking, teambuilding of competitie. Het element fun laten we nooit achterwege als we een programma voor je samenstellen.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

VRIJ KLIMMEN

 • Vanaf 1.20 meter
  Je mag klimmen onder begeleiding van een volwassenen.  (maximaal 2 kinderen per begeleider). De begeleider koopt een klimticket voor volwassenen.
 • Vanaf 1.40 meter
  Je mag zelfstandig klimmen in het park. Er moet een volwassen begeleider aanwezig zijn. Deze hoeft niet mee te klimmen.
 • Let op: Kinderen t/m 12 jaar vallen onder het kinder tarief. Vanaf 13 jaar val je onder het volwassen tarief.

BEGELEID KLIMMEN

De begeleide programma's (teambuildingstower, competitieklimmen, megawand) zijn te boeken voor personen vanaf 16 jaar.

Je hoeft geen topsporter te zijn. Je kunt op je eigen tempo en niveau klimmen, echter je mag niet zwaarden dan 120 kilo wegen en je dient een goede fysieke conditie te hebben en je mag niet zwanger zijn.

Het is niet per se nodig om handschoenen te dragen tijdens het klimmen. Vind je het fijner om met handschoenen te klimmen? Dan adviseren we je om bij ons klimhandschoenen te kopen. Dit kun je al bij je reservering aangeven. 

 • Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen).
 • Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst.
 • Vanwege de klimgordels wordt geadviseerd om een broek te dragen die ten minste tot de knie komt, zodat de huid van de bovenbenen bedekt blijft.
 • Lange haren moeten in een staart of knotje.
 • Sieraden moeten af, denk aan oorbellen, ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Ook bij een beetje regen kan er gewoon geklommen worden. Wij raden aan om zelf de weersvoorspellingen in de gaten te houden en je kleding daarop aan te passen. 

Pas bij hevige wind en onweer is het onveilig om het klimbos te betreden en zullen we tijdelijk sluiten. Mocht er onweer zijn voorspeld dan houden we dit nauwgezet in de gaten. Een onweersbui duurt over het algemeen geen hele dag dus zodra het weer veilig is gaat het park gewoon weer open.

Reserveren is niet verplicht, maar wordt ten alle tijden wel aangeraden. Wij hanteren namelijk een maximum aantal personen per starttijdstip. Om in het klimpark te klimmen moet je een starttijd reserveren. De makkelijkste manier is om dit hier te doen. 

Ja zeker. Ons klimpark is speciaal ontworpen om met grote groepen te kunnen klimmen. We beiden zelfs uitgebreide arrangementen onder begeleiding van een kliminstructeur. Meer info over klimmen met een groep.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!