Vergaderen in De Binnenwei - In Alle St(r)aten

Vergaderen in de Binnenwei

indoor is outdoor

Vergaderen met je voeten in het gras

Zomer en winter met je blote voetjes in het gras. In de Binnenwei kan het. Met de grote wandbedrukkingen en buitenkeuken ziet het eruit alsof je buiten bent. In zo’n omgeving wordt je uitgenodigd om out-of-the-box te denken. Kom uit je comfort zone en ontdek de positieve invloed die een verandering van omgeving teweeg kan brengen…

Combineer met een van onze activiteiten zodat je echt even helemaal weg van kantoor bent. Zo leer je je collega’s eens op een andere manier kennen. Teambuiling gaat als vanzelf in deze omgeving.

Sfeerimpressie Vergaderen in de Binnenwei

Of je nu wil brainstormen, je strategische plannen wil presenteren of een andere belangrijke presentaties wil geven, de Binnenwei biedt de ideale setting. We hebben alvast wat arrangementen voor je samengesteld. Heb je andere wensen laat heb ons dan weten.
We denken graag met je mee.

Onze vergader arrangementen

Ontzorgen

Vergaderen
Vergaderen
Binnenwei

Jouw bijeenkomst, jouw locatie

De Binnenwei exclusief voor jouw groep

Boek je een vergaderarrangement in De Binnenwei dan draait het ook echt allemaal om jou en jouw groep! We vinden het belangrijk dat jullie je helemaal thuis voelen tijdens jullie vergadering, daarom reserveren we de Binnenwei altijd exclusief voor jullie. 

Leuke vergaderbreaks op dezelfde locatie!

Ideaal van onze locatie is dat je jouw vergadering gemakkelijk kunt combineren met een leuke activiteit. Teambuilding, communicatie, samenwerken zijn bijvoorbeeld in een Escaperoom een must. Of stap tijdens jouw vergadering even in een andere wereld bij de VR-Room. Liever even uitwaaien? Kies dan voor laser kleiduif schieten, een ritje op de E-chopper of til je vergadering naar een hoger niveau in ons klimpark.

Voordelen

Daarom kies jij voor In Alle St(r)aten!

Groene locatie weg van de drukte

Alles gemakkelijk op 1 locatie met 1 aanspreekpunt

Ruim 10 jaar ervaring in de organisatie van unieke uitjes

Zomer en winter het betere buitenleven

Kleinschalig maar professioneel

Programmavoorstel afgestemd op jouw groepssamenstelling

Een greep uit onze klantenkring

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!