Tapasbuffet - In Alle St(r)aten

Tapasbuffet

maaltijdvullend tapasbuffet

Genieten met een Spaans tintje

Héérlijke tapas, met voor ieder wat wils op deze manier. Gezellig borrelen met allerlei kleine hapjes. Van sappige kipkluifjes tot verrukkelijke wrapjes met zalm en pulled pork, en niet te vergeten de onweerstaanbare gehaktballetjes en chipolata worstjes. Aangevuld met diverse rauwkostsalades, stokbrood met kruidenboter en tapenade, en heerlijke pastasalade is er voor ieder wat wils!

Ideaal om jouw familiedag, vergadering of teamuitje mee af te sluiten.

Tip: maak compleet met een all inclusive drankarrangement

Tapas buffet
Tapas buffet
Tapas buffet
Tapas buffet
Tapas buffet
Tapas buffet

voor ieder wat wils

Kleine hapjes, groot plezier: Tapasfeestje!

Ontdek het Tapas buffet met voor ieder wat wils! Van sappige kipkluifjes tot verleidelijke wraps en knapperige salades, er is voor elk wat wils om van te genieten!

Sfeerimpressie Tapas buffet

Maak het helemaal af 

Toetjes!

Na de tapas genieten van een heerlijk toetje? We hebben verschillende mogelijkheden. Ons toetjesbuffet is een echte aanrader. Een heel buffet waarbij je onbeperkt kunt genieten van diverse taarten, soesjes, diverse soorten ijs, slagroom, etc.  Liever iets kleins als nagerecht. Kies dan voor een Ben & Jerry’s ijs, of Boerderijs!  

Toetje
Boerderijs
Ben & Jerry's ijs

Drankjes afkopen... of juist niet

Afkopen drankjes of liever achteraf afrekenen wat je hebt gedronken? Het kan allemaal. We bieden diverse drankarrangementen. Kies het pakket dat het best past bij jouw gasten. 

Club binnen beach
Binnen beach
Binnenwei

exclusief voor jouw groep

Unieke eetlocaties

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar om het creëren van een totale beleving. Het Tapas buffet boeken we altijd exclusief voor jouw groep.  Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en de unieke ruimte die we voor jullie inplannen alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur van het Tapas buffet afgestemd op de groepsgrootte.  

Compleet uitje op
1 locatie met 1 aanspreekpunt

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat. We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring kun je erop vertrouwen dat je bij ons aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur en we zitten midden in de natuur. Wat wil je nog meer. Dat is ontzorgen next level. Dus, wil jij ook een perfect uitje gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken. 

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 15 tot 150 personen genieten van een heerlijk Tapas buffet in één van onze super mooie locaties. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je het Tapas buffet los reserveren bij ons!

Nee, standaard is geen drinken inbegrepen tijdens het Tapas  buffet. Natuurlijk kun je aan de bar op basis van nacalculatie alle drankjes bestellen die je wil. Daarnaast kun je alle drankjes ook van te voren af kopen op basis van een van onze drankarrangementen

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!