Teambuildingstower - In Alle St(r)aten

Teambuildingstower

Begeleid klimmen 

Teambuilding doe je samen!

De Teambuildingstower is maar liefst 12 meter hoog en biedt verschillende uitdagende onderdelen. Stap voor stap kun je samen met je groep bepalen wie wat aandurft. Niet iedereen hoeft alle onderdelen te doen, maar een sterk team kan iedereen motiveren om een stapje verder te gaan. De adrenalinekick die volgt na afloop maakt alle inspanningen de moeite waard.

Een ervaren instructeur staat klaar om je te begeleiden bij de verschillende onderdelen. Ter plekke zal hij of zij beoordelen welke activiteiten het best bij jullie groep passen. Samen angsten overwinnen en elkaar daarbij ondersteunen en aanmoedigen, dat is pas echte teambuilding!

 

Klimpark
Klimpark
Klimpark

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Klimpark

Samenwerken noodzakelijk

Jacobsladder XXL

Durf jij het aan? Een grote ladder waarbij de treden ook nog eens bij elke stap net iets verder uit elkaar staan. Je zult moeten leren vertrouwen op je teamgenoten en op elkaar moeten kunnen bouwen. Alleen op die manier kun je de top van de ladder bereiken.

Samenwerking en teambuilding staan centraal. Wie neemt de leidersrol op zich?

Waag de sprong in het diepe

Leap of faith: duosprong

Misschien ken je de normale Leap of faith sprong al van andere klimparken. In alle Straten voegt daar nog eens een extra teambuildings element aan toe. Bij de Leap of Faith DUO sprong spring je samen met een partner naar de bal op grote hoogte. Jullie zijn aan elkaar verbonden met klittenband, wat zorgt voor een extra uitdaging en een sterk teamgevoel. Het is essentieel om samen te springen en ervoor te zorgen dat het klittenband niet loslaat, voor extra bonuspunten.

 
 
 
Klimpark
Klimpark ooievaarsnest

Vertrouw op elkaar

Het Adelaarsnest

Vertrouw op elkaar in het adelaarsnest.. De eerste uitdaging begint al bij het bereiken van het plateau, dat hoog bovenaan een 12 meter hoge paal is gelegen. Een aantal teamleden zullen de klim omhoog maken, terwijl anderen hen zekeren vanaf de grond. Bepaal dus goed de teamindeling. 

Eenmaal boven aangekomen begint het echte teamwork. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en letterlijk uit te hangen op deze grote hoogte. Pas wanneer je dit durft, kunnen de extra bonuspunten voor het team verdiend worden.  

puzzelen op niveau

Kleur sorteer spel

Welkom bij het Kleur Sorteer spel! Aan de palen hangen op verschillende hoogtes buizen met gekleurde ballen erin. Je taak is simpel: sorteer de ballen op kleur. Maar er is een twist – verplaats je een bal, dan moet deze precies op een buis met een bal van dezelfde kleur komen. Letterlijk en figuurlijk een flinke puzzel.

Een paar teamleden gaan de hoogte in om de ballen te verplaatsen, terwijl anderen zorgen voor veiligheid en ondersteuning. De rest van het team geeft aanwijzingen. En alsof dat nog niet genoeg is, speel je in twee teams tegen elkaar. Durf jij deze kleurrijke uitdaging aan te gaan?

 
 
 
Klimpark kleur sorteer spel

Combineer met een activiteit  

Teambuilding, daar hoort lekker eten & drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daar bij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”. Zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffetWe hebben namelijk verschillende, je kunt wel zeggen zeer bijzondere ruimtes waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. 

Creëer jouw perfecte dag: Maatwerk Activiteitenprogramma’s

Bij In Alle St(r)aten geloven we dat elk moment uniek is. Daarom bieden we maatwerk programma’s aan, speciaal ontworpen om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag of een speciale viering, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft die perfect past bij jouw gezelschap. Laat ons jouw dromen waarmaken en samen iets buitengewoons creëren.

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!