Teambuildingstower

Een ervaren instructeur begeleid je bij verschillende onderdelen. Hij of zij kijkt ter plekke welke onderdelen het best bij jullie groep passen. Samen angsten overwinnen en elkaar daarbij supporten en ondersteunen. Dat is pas teambuilding.

  • 10 tot 25 personen

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Teambuilding op hoog niveau

  • Met collega’s, vrienden of familie

  • Onder begeleiding van ervaren instructeur

  • Kinderen vanaf 12 jaar

  • Resterende tijd kun je vrij klimmen in het klimpark

<< Terug naar vorige pagina
Reserveren
Offerte
Beschikbaarheid

Teambuilding doe je samen

De teambuildingstower is maar liefst 12 meter hoog en bevat verschillende onderdelen. Bepaal samen stap voor stap met je groep wie wat aandurft. Niet iedereen hoeft alle onderdelen te doen, maar een goed team kan iedereen motiveren een stapje verder te gaan. De adrenalinekick na afloop is het waard.

Jacobsladder XXL

Een grote ladder waarbij de treden ook nog eens bij elke stap net iets verder uit elkaar staan. Onmogelijk om omhoog te klimmen zonder elkaar te helpen. Werk je echter samen dan lukt het zeker.

Leap of faith DUO sprong

Misschien ken je de normale Leap of faith sprong al van andere klimparken. In alle Straten voegt daar nog eens een extra teambuildings element aan toe.
Je springt met twee personen tegelijk naar de bal op grote hoogte.  Met een soort klitterband zit je aan elkaar. Zorg dus dat je samen springt en de klitterband niet loslaat voor extra team bonuspunten.

arendsnest

Vertrouw op elkaar in het Adelaarsnest

De eerste uitdaging is om op het plateau te komen dat bovenaan een 12 meter hoge paal zit. Een aantal teamleden klimt omhoog en worden gezekerd door andere teamleden. Bepaal dus goed de teamindeling.

Boven gekomen is samenwerking maar vooral vertrouwen van cruciaal belang. De extra teambonus punten worden pas verdient als je uit elkaar gaat hangen op deze grote hoogte.

Balletje balletje sorteerspel

Aan de palen hangen op verschillende hoogte buizen met gekleurde ballen erin. De ballen moeten op kleur gesorteerd worden. Maar verplaats je een bal dan mag die alleen op een bal van dezelfde kleur komen. Letterlijk en figuurlijk een flinke puzzel.

Een paar mensen gaan de hoogte in om de ballen te verplaatsen. Andere zekeren de mensen in het spel en de andere geven aanwijzingen. Je speelt in twee teams tegen elkaar.